Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS

UAB „Biržų duona“ siūlo darbą:

UAB „Biržų duona“

„Biržų duona“ - viena seniausių ir didžiausių lietuviško kapitalo duonos kepyklų.
Nors įkurta 1953 metais, įmonės atgimimą siejame su 2001 metais, kai ją privatizavo Kurganovų šeima, iki šiol visa širdimi įsiliejusi į „Biržų duonos“ gyvenimą.

Garsėjame ruginėmis raugo duonomis, kurių gamybos procesas neretai užtrunka ilgiau nei 3 paras. Kūryba sekė „Biržų duoną“ nuo pat pradžių, todėl asortimentą sudaro gausi paletė tradicinių lietuviškų kepinių, rankų darbo desertų, užsienio tradicijų įkvėptų skanėstų.
Taip pat kepame gaminius, tinkančius Be Gliuteno ir KETO mityboms.

„Biržų duona“ myli ir tausoja savo aplinką. Kepykloje naudojama švari, vietoje pagaminta saulės energija. Taip pat įrengta moderni šiluminės energijos taupymo technologija, kurios pagalba kepimo proceso metu išskiriama energija surenkama ir panaudojama pakartotinai. Mūsų technologų sukurtas specialus raugas leidžia ne prekinės išvaizdos duonas panaudoti kitų duonų gamybai ir taip prikelti jas antram gyvenimui.

Be kepyklos Biržuose, po visą Lietuvą pabirę mūsų skanėstų namai. Užsukite pasilabinti su mūsų kepinių fėjomis ir išsirinkti šviežiausių išskirtinių kepinių. „Biržų duonos krautuvių“ ir „Sucré kepinių namų“ adresai bei darbo laikai: birzuduona.lt/kontaktai/

Nuo šiol šviežius kepinius galite užsisakyti tiesiai iš kepyklos namo – www.namo.birzuduona.lt/

Mūsų istorija: www.birzuduona.lt/tradicijakurti

Susimatykime: www.birzuduona.lt/
Rugių laukų pasakas sekame: www.instagram.com/Birzu_Duona/
Džiaugsmais ir naujienomis dalinamės: www.facebook.com/BirzuDuona
Įmonės darbo skelbimai