MAISTO TECHNOLOGAS (-Ė)

Skelbimas galioja iki: 2016.12.23

Darbo vieta

Darbo pobūdis

• Meniu kūrimas, tobulinimas bei nuolatinė patiekalų gamybos kontrolė;
• Cecho personalo darbo organizavimas bei valdymas;
• Kalkuliacinių ir technologinių kortelių ruošimas;
• Atsakomybė už žaliavas (užsakymas/priėmimas/inventorizacija), jų kokybę, žaliavų realizavimo kontrolė;
• Atsakomybė už cecho švarą bei tvarką, geros higienos praktikos taisyklių taikymas;
• Gaminamos produkcijos aukštų kokybės standartų užtikrinimas;
• Bendravimas su klientais, siekiant išgirsti jų poreikius bei nuomonę apie patiekalus.

Reikalavimai

• Maisto technologo, restorano gamybos vadovo darbo patirtis (2 metai);
• Aukštasis/aukštesnysis išsilavinimas maisto pramonės srityje;
• Šiuolaikinių gamybos technologinių procesų išmanymas;
• Maisto kokybės, gamybos proceso sanitarijos – higienos reikalavimų išmanymas;
• Puikūs planavimo įgūdžiai, organizaciniai gebėjimai;
• Vadovavimo igūdžiai;
• Aktyvumas, iniciatyvumas, atsakingumas;
• Nuovokumas, gebėjimas dirbti komandoje.

Mes jums siūlome

• darbą savo srities profesionalų komandoje;
• laisvę kurti ir įgyvendinti idėjas;
• visada laiku mokamą atlyginimą ir visas socialines garantijas.

Atlyginimas

Derybų klausimas
Siųsti savo CV
CVB klientas

 

Maitinimo įstaiga.
Kokie žmonės Jus sieja su šia įmone?
Prisijunkite soc. profiliu ir sužinokite!
Jungtis su Facebook »