RESTORANO VADOVĖ (-AS)

Skelbimas galioja iki: 2016.12.24

Darbo vieta

Darbo pobūdis

• Rūpinimasis vieno geriausių Lietuvoje restoranų veikla;
• Bendravimas su svarbiausiais restorano klientais;
• Komandos valdymas;
• Informacijos analizavimas ir prognozavimas;
• Nuolatinis iššūkių įveikimas.

Reikalavimai

• Panašaus darbo patirtis;
• Restorano veiklos išmanymas;
• Klientų aptarnavimo įgūdžiai;
• Analitiniai įgūdžiai;
• Meilė darbui ir energija.

Mes jums siūlome

• Galimybę dirbti su vienu žymiausių ir profesionaliausių Šefų Lietuvoje;
• Įdomų ir atsakingą darbą;
• Galimybę kurti ir plėtoti sėkmingai veikiančio restorano veiklą;
• Vieningą komanda, siekiančią bendro tikslo;
• Geriausiai nusiteikusius svečius, nuolat atvyksiančius į restoraną;
• Pačių geriausių idėjų generavimo galimybes;
• Nuolatinio tobulėjimo galimybes.

Atlyginimas

Derybų klausimas
Siųsti savo CV

HR factory

HR factory – ilgametę patirtį aukščiausios kvalifikacijos specialistų bei vadovų atrankose sukaupusi ekspertų komanda, anksčiau Lietuvoje atstovavusi Grafton Recruitment prekinį ženklą, priklausanti sparčiai augančiam tarptautiniam atrankų įmonių tinklui.

Mūsų klientas - gerai žinomo šefo Deivydo Praspaliausko restoranas. Tai antru numeriu Lietuvoje reitinguotas „DUBLIS“, kuris apjungia dvi restorano koncepcijas po vienu stogu – braseriją ir restoraną.
Visi HR factory darbo skelbimai
Kokie žmonės Jus sieja su šia įmone?
Prisijunkite soc. profiliu ir sužinokite!
Jungtis su Facebook »