Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
MB „Rinkos vizija“

Aktyvių pardavimų vadybininkas

750-2500 €/mėn. Į rankas
Vilnius - MB „Rinkos vizija“

Mes – jūsų kompanija, jeigu:

Jums svarbu veikti maksimaliai ar net savarankiškai - planuoti savo darbą ir darbo laiką, jei norite būti tikru partneriu kompanijos plėtros procese ir nebijote pasiekti kliento širdį tiek telefono tiek vizito pagalba, mėgstate kai jūsų idėjos vertinamos ir įgyvendinamos. Jei tikitės ilgalaikės karjeros finansiškai sėkmingoje kompanijoje, tuomet įvertinsite tvarkingus aprašytus vidinius įmonės procesus, paskirstytus gamybinius pajėgumus tiek Lietuvoje, tiek užsienyje bei aukštas komandos kompetencijas. Jums tereikės supažindindi su tuo galimus potencialius klientus.

Susidomėjote? Siųskite savo CV, pasikalbėkime. Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Užduotys ir darbo sąlygos:
Siekti pardavimo tikslų pagal numatytus KPI's, vykdyti pardavimų projektus pasiekiant naujus klientus tiek telefonu tiek juos vizituojant, pristatant paslaugas; didinti pastovių klientų skaičių, pasikartojančius pardavimus, crosseling; didinti kompanijos žinomumą ir auginti reputaciją, užtikrinant ilgalaikius santykius su klientais; aktyviai plėsti klientų ratą, naudojant tradicinius ir inovatyvius klientų pritraukimo metodus. Darbo laikas- 9-18 val., tačiau lankstumo pakaks.

Užduotys ir darbo sąlygos:

Mes pasiruošę suteikti visas darbui reikalingas priemones; sąžiningai atlyginsime už Jūsų darbą ir pasiektus rezultatus, užtikrinsime demokratiškus santykius ir smagias komandos tradicijas.
  • Naudojame inovatyvią sistemą Pardavimų procesuose, kas iki 3x pagreitina darbo procesą ir panaikina visus nemalonius sisteminius ar CRM'inius darbus.

Jūs – mūsų komandos narys, jei:

Pardavimai - Jūsų kasdienybė, matote galimybę parduoti visur kur įžvelgiate potencialą, žinote, kas yra reklama, suvokiate reklamos principus, esate išsilavinęs, energingas ir degantis entuziazmu įgyvendinti nugalėtojų strategiją; gebate uždegti darbui kolegas; mokate klausyti ir išgirsti, o reaguojate greitai ir kūrybingai. Manome, kad užsienio kalbų žinios, vairuotojo pažymėjimas ir kompiuterinis raštingumas - savaime suprantami dalykai. Meilė pinigams ir ambicingumas – Jūsų bruožai? Tuomet dar pakalbėkime apie Jūsų derybų įgūdžius ir sutarsime !

Atlyginimas

750-2500 €/mėn. į rankas
MB „Rinkos vizija“

MB „Rinkos vizija“

Public Paint - reklamos kūrybos ir gamybos įmonė, 4 iš eilės metus sertifikuota kaip "Stipriausia Lietuvoje". Šiai dienai verslo atributikos, parodų aptarnavimo ir gamybos, reklamos dizaino paslaugas teikianti įmonė ieško komandos nario atsakingo už šį skyrių. Plačiau apie mus - susitikimo metu.
informacija apie MB „Rinkos vizija“
1089 €
Vid. atlyginimas bruto
6
Darbuotojų skaičius
300-500 tūkst. €
Pajamos 2019 m.