Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS

Analitikas (-ė) sandorių konsultacijų skyriuje

1300-1500 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Skaičiuoti »
Į rankas per mėn.
Vilnius - UAB „KPMG Baltics“
Ieškai iššūkių, kurie ateina su realiomis karjeros galimybėmis? Nori savo karjerą pradėti puikioje tarptautinėje didžiojo ketverto kompanijoje? Skaitai teisingą skelbimą ir turi progą tapti vienu iš mūsų! Tavęs laukia draugiška komanda ir laisvė planuoti savo darbo laiką bei vietą. Atsiųsk savo CV ir leiskimės į šį nuotykį kartu!

Prisijunk prie KPMG ir:

  • Tapk dinamiškos aplinkos bei profesionalios komandos dalimi;
  • Pasinaudok profesinio tobulėjimo ir karjeros galimybėmis;
  • Semkis patirties, dirbdamas (-a) su Lietuvos ir užsienio įmonių vertinimo ir kitais projektais bei plėsk žinias apie įmones ir jų veiklos sritis;
  • Atlik duomenų bei finansinių ataskaitų analizę, rinkos ir verslo šakos analizę, taip pat finansinių rodiklių skaičiavimus bei dalyvauk rengiant ataskaitas klientams.

Tikimės, kad Tu:

  • Esi paskutinio kurso arba įgijęs aukštąjį išsilavinimą ekonomikos, finansų, verslo administravimo srityje;
  • Esi komandos žmogus;
  • Mėgsti užduotis, kurios reikalauja analitinių gebėjimų ir kritinio mąstymo;
  • Neprarandi motyvacijos ir užsibrėžtus tikslus pasieki net sudėtingose situacijose;
  • Lengvai bendrauji lietuvių ir anglų kalba;
  • Jautiesi tvirtai dirbdamas su Excel, Word ir PowerPoint programų paketu.

Mes Tau siūlome:

  • Galimybę derinti asmeninį gyvenimą su darbu: lankstų darbo grafiką („darbo valandas susidėliok pats“), galimybę dirbti hibridiniu būdu bei papildomai apmokamas atostogų ir sveikatingumo dienas;
  • Į darbuotojų tobulėjimą ir augimą orientuotą kultūrą: profesinius mokymus, asmeninio augimo paskaitas, e-mokymosi platformą, talpinančią prieigas prie LinkedIn, SAP, Pluralsight, TED, Cisco, Microsoft Learn mokymų;
  • Buddy programą: priskirtą bičiulį, kuris padės jaustis tvirtai pirmosiomis dienomis ir į kurį galėsi kreiptis pagalbos pirmaisiais mėnesiais;
  • Papildomų ir lanksčių naudų pasirinkimą (privatų sveikatos draudimą, ketvirtinį priedą ir t.t.) bei kiekvienais metais peržiūrimą darbo užmokestį ir/ar karjeros lygį.

Įmonė siūlo

Darbo ir laisvalaikio balansas

Lankstus darbo grafikas Galimybė dirbti nuotoliniu būdu

Sveikatingumas

Sveikatos draudimas

Kiti privalumai

Reguliarūs mokymai

Atlyginimas

1300-1500 €/mėn. neatskaičius mokesčių

UAB „KPMG Baltics“

KPMG – pasaulinis audito, mokesčių ir verslo konsultacijų įmonių tinklas, veikiantis net 143 pasaulio šalyse ir turintis daugiau nei 273 000 darbuotojų.

Lietuvoje dirbame jau 30 metų ir norime toliau augti, todėl ieškome komandos papildymo. Norime dirbti su kolegomis, kurie į mus panašūs, turi panašias vertybes ir požiūrį.

Mums svarbu gerai ir laiku atlikti darbą, nes laikomės klientams duotų pažadų. Mes siekiame darbus atlikti ne bet kaip, o tikrai kokybiškai, nes tikime, kad klientai jaučia skirtumą. Tuo pačiu mes žinome, kad niekas negimsta mokėdamas, todėl kiekvienas komandos narys mokosi (taip, net vadovai!). Taigi jei tau neramu, kad turimų žinių nepakaks – nesijaudink, mes visi kažkada pradėjome nuo nežinojimo ir suprantame, kad tau bus reikalinga pagalba. Tam ir turėsi komandą, kad tau padėtų, patartų ir galbūt taptų viso gyvenimo draugais.

Mes dalyvaujame socialinės atsakomybės projektuose, nes žinome, kad pinigai nėra viskas. Tikime, kad saugodami aplinką, padėdami pažeidžiamoms visuomenės grupėms ir skatindami sveiką aktyvų gyvenimo būdą, patys padedame sau gyventi geresniame pasaulyje.

Ar gali save įsivaizduoti tokioje komandoje? Ar norėtum būti dalis didžiulio tinklo, kuris nevers tavęs jaustis maža žuvyte, o pasidalins patirtimi, kad augtum ir stiprintum komandą? Pasikalbėkime – mes tikime, kad turime ką pasiūlyti, jeigu turi noro dirbti ir tobulėti!

Daugiau informacijos apie darbo galimybes:

kpmg.com/lt/lt/home/careers.html
Žiūrėti visus šios įmonės skelbimus (5)
informacija apie UAB „KPMG Baltics“
3585 €
Vid. atlyginimas bruto
(2X higher than LT average)
264
Darbuotojų skaičius
10-20 mln. €
Pajamos 2023 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 1567 €
25% uždirba 1567-2420 €
25% uždirba 2420-4618 €
25% uždirba nuo 4618 €

Jus taip pat gali sudominti: