Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „REDAL“

Angliškai kalbančio (-os) pardavimų reindžerio (-ės)

500-1300 €/mėn. Į rankas
Šiauliai - UAB „REDAL“

Darbo pobūdis

KOKIAS MISIJAS ĮGYVENDINSI:
  • Naujų klientų paieška ir esamų klientų išlaikymas;
  • Korespondencija ir telefoniniai pokalbiai su esamais ir potencialiais klientais;
  • Pasiūlymų rengimas;
  • Komandiruotės pas klientus ir į parodas;
  • Darbas su CRM programa ir jos priežiūra.

Reikalavimai darbuotojui

PARDAVIMŲ REINDŽERIO(-ĖS) SAVYBĖS:
  • Stiprios anglų kalbos žinios raštu ir žodžiu („My name is” neužtenka);
  • Patirtis pardavimų srityje;
  • Noras ir mokėjimas bendrauti, derybiniai įgūdžiai;
  • Kompiuterinis raštingumas;
  • Motyvacija tobulėti ir didelis pergalių alkis.

Įmonė siūlo

Nėra didesnio talento už sugebėjimą parduoti. Ir nors tokie talentai gali parduoti bet ką, geram pardavėjui rūpi, kad jo bendražygių komanda būtų vieninga, o jo parduodami produktai – ne tik kokybiški, bet ir prasmingi. Jei esi būtent toks – stiprus ir darbo prasmę vertinantis – pardavimų profesionalas, mes Tau turime darbo pasiūlymą. Šiauliuose įsikūrę tarptautinės kietojo kuro prekybos ekspertai REDAL ieško anglų kalbą gerai valdančio pardavimų vadybininko. Parduodamas Vakarų verslo parneriams medienos granules bei medžio pjuvenų briketus, prisidėsi prie tauriausios misijos pasaulyje – dovanoti šilumą kitiems. O prisijungęs prie REDAL komandos, netruksi suprasi, jog susiradai ne tik darbą, bet ir nesibaigiantį nuotykį. Ne veltui užsienio partneriai mus vadina biokuro reindžeriais, kuriems jokia kliūtis nėra neįveikiama ir joks miškas nėra per tamsus. Ar esi pasiruošęs(-usi) tapti mūsų bendražygiu – pardavimų reindžeriu(-e)?

KĄ TAU SIŪLOME:
  • Kitokią pardavimų kultūrą. REDAL Europoje turi gerą vardą. Tai reiškia, jog pardavinėsi ne prakiurusias padangas, o pažangiose rinkose jau pripažintus prekės ženklus. Patyrusių REDAL pardavimo vadybininkų komanda Tau visuomet bus pasiruošusi patarti, tačiau laisvę užgniaužiančios pardavimų metodikos niekas Tau ant galvos neužkraus – pardavimų strategiją ir taktiką galėsi pasirinkti pats(-i)! O smagiausia yra tai, kad darbas su pardavimais neapsiribos kompiuteriu ir telefonu: REDAL pardavimų vadybininkai vidutiniškai 2-3 kartus per metus keliauja pas klientus skirtingose Europos šalyse.
  • Laisvę būti žmogumi. REDAL siekia kurti startup-vibe darbo kultūrą ir darbo aplinką, kurioje kiekvienas bendražygis jaustųsi saugiai, patogiai ir maksimaliai realizuotų save. Komandos narių indėlis skaičiuojamas ne pagal parodomąsias darbo valandas, o pagal sukuriamą vertę, motyvaciją ir rezultatą. Siekiame kuo geriau suprasti vienas kito poreikius ir pirmenybę teikiame tarpusavio pasitikėjimui.
  • Tobulėjimo trampliną. Mums svarbu, kad visi REDAL komandos nariai nesustotų tobulėti. Konferencijos, seminarai, mokymai, komandiruotės, parodos ir knygos – tai įrankiai, kuriais Tau padėsime toliau augti iš išskleisti visą savo potencialą. Analogų neturinčioje REDAL biuro bibliotekėlėje darbo metu galėsi semtis išminties apie pardavimus iš stipriausių pasaulio autorių.
  • Pelnytą atlygį. Kaip ir tikisi kiekvienas stiprus pardavėjas, Tavo atlygis susidės iš fiksuotos mėnesinės dalies bei priedų už pardavimų rezultatus. Fiksuota dalis – nuo 500 iki 1300 eur „į rankas” (priklausomai nuo turimos patirties b2b pardavimų srityje). Priedai priklausys ne nuo geros vadovo nuotaikos, o nuo aiškios ir motyvuojančios pardavimų rezultatų vertinimo formulės.

Atlyginimas

500-1300 €/mėn. į rankas
Priklausomai nuo turimos patirties b2b pardavimų srityje. Priedai priklausys ne nuo geros vadovo nuotaikos, o nuo aiškios ir motyvuojančios pardavimų rezultatų vertinimo formulės.
UAB „REDAL“

UAB „REDAL“

UAB „REDAL“ užsiima didmenine prekyba tarptautinėje rinkoje. Įmonė prekiauja ekologišku kuru ir medienos gaminiais. Produkciją eksportuojame į Italiją, Belgiją, Vokietiją, Pranzūziją, Olandiją ir į kitas ES šalis. Biokuro prekyboje turime didžiulę kompetenciją ir patirtį bendradarbiaujant su medienos perdirbėjais, tai mums suteikia pranašumą greitai ir efektyviai tiekti ne tik didelius, bet ir mažus užsakymus į visas ES šalis.
informacija apie UAB „REDAL“
2357 €
Vid. atlyginimas bruto
(55% didesnis už LT vidurkį)
13
Darbuotojų skaičius
10-20 mln. €
Pajamos 2022 m.