Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Megaomas“

APSAUGOS SISTEMŲ MONTUOTOJAS (-A)

1000-1600 €/mėn. Į rankas
Приймаємо українців
Klaipėda - UAB „Megaomas“

Mūsų pasiūlymas

Darbas pas mus - tai puiki galimybė įgyti naujų žinių ir gerosios patirties perspektyvioje verslo srityje. Siūlome ilgalaikę darbo vietą stabilioje, finansiškai sėkmingoje įmonėje. Užtikrinsime patogias darbo sąlygas, visas reikalingas darbo priemones ir darbo drabužius, subalansuotą darbo krūvį, sąžiningą atlyginimą ir motyvacijos priemones.
Siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų ir sveikatos saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Pareigos ir atsakomybės

Dirbsite nedidelėje komandoje, montuosite apsaugos sistemas - signalizaciją, vaizdo stebėjimo kameras objektuose: prekybos centruose, mokyklose, kavinėse, restoranuose, privačiuose namuose ir pan. Objektai dažniausiai- Klaipėdos regione. Į objektus vykstame tarnybiniu automobiliu. Plačiau – susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad esate darbštus, dirbate atsakingai ir nebijote klausti, drąsiai kreipiatės pagalbos, jei nesiseka. Vertintume panašaus darbo patirtį ir norą išmokti naujų, įdomių dalykų, kurie bus naudingi kasdieniame gyvenime. Anglų kalbos gali prireikti skaitant instrukcijas, o vairuotojo pažymėjimo – tarnybinio automobilio valdymui.
Jei ir Jums svarbiausia – rezultatas, o Jumis galima pasitikėti, siųskite savo CV dabar. Tai tikrai darbas, kurio ieškojote.

Atlyginimas

1000-1600 €/mėn. į rankas
taikoma motyvacinė sistema
UAB „Megaomas“

UAB „Megaomas“

UAB „Megaomas“ – tai daugiau, nei ketvirtį amžiaus sėkmingai veikianti Klaipėdoje įmonė, prekiaujanti profesionalia apšvietimo bei įgarsinimo, garso technika, pranešimų sistemomis, konferencine įranga. Atliekame pranešimų sistemų, komercinių bei visuomeninių objektų, parduotuvių, prekybos centrų foninio garso, mokyklinių muzikinių automatinių skambučių bei įgarsinimo kitus montavimo darbus. Montuojame ir parduodame apsaugos vaizdo kameras ir jų sistemas. Parduodame ir montuojame LED švieslentes, bėgančias eilutes, LED reklamas, LED ekranus, LED laikrodžius, LED termometrus. O dabar – didesniam klientų patogumui – ir el.parduotuvė .
Informacijos rasite ir mūsų Facebook paskyroje
Šiuo metu priimtume į komandą entuziastingą naujoką (-ę) šioms pareigoms:
informacija apie UAB „Megaomas“
1853 €
Vid. atlyginimas bruto
(22% didesnis už LT vidurkį)
6
Darbuotojų skaičius
300-500 tūkst. €
Pajamos 2022 m.