Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
Skelbimas neaktyvus
Į šį skelbimą CV siųsti nebegalite, tačiau siūlome peržiūrėti kitus:
UAB „Vilniaus Alus“

APSKAITININKĖ/AS

Nuo 300 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Vilniaus Alus“

Darbo pobūdis

Ieškome apskaitininko nepilnam darbo krūviui (20 val./sav.), darbo vieta – Žalgirio g.( iki 2020 m. rudens, nuo rudens - Arimų g. 29, N. Vilnia)
Sąskaitų-faktūrų išrašymas; prekių ir paslaugų įsigijimo sąskaitų registravimas buhalterinės apskaitos programoje; apskaitos duomenų suvedimas, analizė ir patikrinimas; informacijos perkėlimas; pinigų priėmimo kvitų suvedimas.

Reikalavimai darbuotojui

Laukiame tavęs, jei esi iniciatyvus, atsakingas, logiškai mąstai, užduotis atlieki kruopščiai, esi orientuotas į rezultatą;
Jei tavo išsilavinimas susijęs su finansais ar apskaita (gali būti dar ir nebaigęs studijų);
Turi buhalterinės apskaitos žinių pagrindus;
Rivilės apskaitos programa tau nors šiek tiek matyta.

Įmonė siūlo

Galėsi įgyti neįkainojamos įvairiapusės patirties apskaitos srityje ir išaugti iki aukščiausio lygio apskaitos profesionalo. Dirbsi nedideliame, tačiau draugiškame kolektyve. Darbo vieta – Žalgirio g., Vilnius, darbo laikas – I-V nuo 13.00 – 17.00 val.

Atlyginimas

Nuo 300 €/mėn. į rankas
Maloniai prašome būsimųjų kandidatų tinkamai įvertini savo kandidatūrą. Tikimės, kad gerbdami savo ir mūsų laiką, kreipsis skelbimo reikalavimus atitinkantys kandidatai.
UAB „Vilniaus Alus“
strongest_in_lithuania

UAB „Vilniaus Alus“

Mes esame lietuviško kapitalo nepriklausoma įmonė „Vilniaus alus“. Esame vienintelė alaus ir natūralių gėrimų darykla šalies sostinėje. Įsikūrę prieš daugiau nei 22 metus išaugome iki beveik pusantro šimto darbuotojų ir 25 krautuvės visoje Lietuvoje turinčios įmonės. Natūraliai fermentuotą ir brandintą alų, girą ir kitus gaiviuosius gėrimus, kurių gamyboje nenaudojame jokių cheminių priedų, o tik natūralius ingredientus, eksportuojame ne tik į kitas Europos šalis, bet ir į JAV, Kiniją, Ukrainą. Esame inovatyvūs, lankstūs, tačiau nepripažįstame jokių kompromisų kokybėje. Ir toliau investuojame į naujų ir unikalių produktų kūrimą bei gamybos pajėgumų gerinimą. Siekdami aukščiausių tikslų ieškome geriausių savo srities specialistų ir profesionalų. Jei toks ir esi, prisijunk prie vis didėjančios „Vilniaus alaus“ šeimos.
informacija apie UAB „Vilniaus Alus“
1741 €
Vid. atlyginimas bruto
(14% didesnis už LT vidurkį)
149
Darbuotojų skaičius
10-20 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 1298 €
25% uždirba 1298-1579 €
25% uždirba 1579-1872 €
25% uždirba nuo 1872 €