Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
Nerijaus Murausko individuali veikla

ASMENINIŲ FINANSŲ KONSULTANTAS (-Ė)

1200-2600 €/mėn. Į rankas
Vilnius - Nerijaus Murausko individuali veikla

Mūsų pasiūlymas

Kviečiame į savo veiklą mylinčių jaunų ir veržlių verslininkų kolektyvą, susivienijusį tam, kad panaudodami savo patirtį ir įgūdžius padėtume žmonėms turėti tvirtą finansinį pagrindą ir saugesnę ateitį. Mes tikime, kad kiekvienam klientui yra svarbūs trys dalykai, kuriuos laikome savo pagrindinėmis vertybėmis: profesionalumas, nuoširdumas, išskirtinė vertė. Šiomis vertybėmis vadovaujamės ir savo kasdienėje veikloje.
Žadame pasiteisinusią ir pelningą verslo platformą, išsamius ir nuolatinius apmokymus, asmeninį mentorių, patogias darbo sąlygas, komandos pagalbą ir įkvepiančią finansinio atlygio sistemą. Galėsite savarankiškai planuoti savo veiklą ir darbo valandas, naudotis įmonės teikiamais įrankiais ir konkurenciniais pranašumais, apie kuriuos išsamiau – susitikimo metu.
Siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Darbo sąlygos ir atsakomybės

Pradėsite savo veiklą nuo išsamių apmokymų ir mentorystės programos, kurios metu įsisavinsite visą reikalingą sėkmingam darbui informaciją. O tuomet turėsite galimybę savarankiškai nustatyti sau ambicingus tikslus ir pradėti: konsultuosite fizinius ir juridinius asmenis apie mokestinę sistemą, apie investavimą ir kitas galimybes sėkmingai valdyti finansus bei padėsite klientams atlikti veiksmus, vedančius į geresnį finansų valdymą; aktyviai ieškosite klientų ir parduosite savo paslaugas, naudodamiesi įmonės sėkmingų pardavimų platforma ir savo įgūdžiais bei inovatyviais klientų pritraukimo būdais.
Visa komanda dirbame su individualios veiklos pažymomis, tad jaučiamės tikrais partneriais ir naudojamės įmonės teikiamais privalumais. Išsamiau šią sistemą pristatysime susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Mūsų sėkmingi kolegos pradėjo jau turėdami aktyvių pardavimų patirties ir siekė laisvės savo veikloje: laisvės planuoti, laisvės veikti, laisvės uždirbti ir pailsėti. Jei esate ambicingas, drąsus, disciplinuotas, kupinas energijos ir noro gyventi oriai – belieka atsiųsti mums savo gyvenimo aprašymą. Šiame darbe pravers analitiniai gebėjimai, finansinis raštingumas, vairuotojo pažymėjimas, drausmė ir savarankiškumas.

„Savimi pasirūpinti yra mano pareiga, todėl į gyvenimą kabinuosi visomis keturiomis ir dar įsirėžęs nagais. Pinigai yra tema, su kuria susiduriame kiekvieną dieną. Nepaisant to - švietimo apie pinigus Lietuvoje nėra. Matydamas šią problemą - dalinuosi žiniomis, kaip teisingai tvarkyti savo pinigus. Tai daryti yra mano aistra“. Nerijus Murauskas, būsimasis Jūsų mentorius.

Atlyginimas

1200-2600 €/mėn. į rankas
tai – vidutiniškai per mėnesį mūsų kolegų uždirbamas atlyginimas
Nerijaus Murausko individuali veikla

Nerijaus Murausko individuali veikla

Sėkmingai auganti kompanija, pradėjusi savo veiklą 2009 metais, pasaulinės finansinės krizės akivaizdoje, šiandien didžiuojasi savo sėkme. Pradėjome savo veiklą turėdami tikslą didinti finansiškai išprususių žmonių bendruomenę per asmeninių ir šeimos finansų valdymo edukaciją, suteikti žinias ir įrankius, didesnėms pajamoms užsitikrinti tiek dabar, tiek ateityje. Konsultuojame žmones apie jų finansinį gyvenimo modelį, mokome tvariai valdyti ir skirstyti savo pinigus. Taip pat esame Baltic Asset Management, Compensa Life gyvybės draudimo ir INVL pensijų fondų tarpininkai, norintiems padedame pasirinkti labiausiai poreikius atitinkančius kaupimo įrankius.
Į sėkmingą komandą kviečiame motyvuotą naujoką šioms pareigoms: