Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Adeo Web“

Automatinio testavimo inžinierius (-ė)

1500-3000 €/mėn. Į rankas
Darbas namuose, Kaunas - UAB „Adeo Web“

APIE POZICIJĄ

Ieškome patyrusio automatinio testavimo inžinieriaus (-ės), kuris (-i) garantuotų nepriekaištingą „Adeo Web“ kuriamų produktų kokybę. Prisijungęs prie mūsų komandos turėsi progą formuoti ir vystyti gerąsias praktikas, automatizuoti esamus projektus bei rūpintis testuotojų komandos (3 specialistai) tolimesniu augimu automatinio testavimo srityje.
Tikimės, kad jau ne vienerius metus dirbi su automatinio testavimo įrankiais (Cypress, Cucumber ar pan.). Turi patirties tiek su front-end/back-end testavimu, tiek su baziniu programavimu. Šios žinios tau leidžia rašyti kokybiškus, aiškius ir suprantamus testus, kurie padės visai komandai užtikrinti nepriekaištingą vystomų projektų kokybę.

  • Pasitelkdamas Agile principus, dirbsi komandoje ieškodamas efektyviausių sprendimų sudėtingoms užduotims išnarplioti.
  • Modeliuosi automatinius testus, juos analizuosi bei dokumentuosi gautus rezultatus.
  • Užtikrinsi aukščiausius projekto kokybinius, našumo, saugumo ir patikimumo standartus.
  • Ruoši visą reikalingą informaciją testavimui (testavimo duomenis, kontrolinius sąrašus) bei pildysi dokumentaciją apie susijusius defektus.
  • Bendradarbiausi su visa projekto komanda: programuotojais, projektų vadovais bei klientais.

KO IŠ TAVĘS TIKIMĖS

  • Tikimės, kad geras rezultatas tau yra itin svarbus, nes ieškai projektų, kuriais galėtum didžiuotis ir net šiek tiek jais pasigirti. Supranti, kad tiek vidiniai kolegos, tiek klientas yra viena lygiavertė komanda, tad šių žmonių į(si)traukimas ir edukavimas tau – vienas esminių faktorių bendro darbo sėkmei.
  • Be to, supranti, kad kompleksiški projektai reikalauja nemažos atsakomybės, kuri kartais gali iššaukti ir įtemptas situacijas. Bet tu gi su jomis esi jau dirbęs ir savo analitinio mąstymo pagalba gebi atrasti racionalius sprendimus bei ramiai tai perduoti komandai, ar ne?
  • Viliamės, kad esi smalsus žmogus ir nuolat mokaisi. Čia, Adeo Web, dauguma mūsų tokių. Tad niekam nereikia sukti galvos, kokių knygų užsakyti, į kokią konferenciją nuvažiuoti ar kokiame virtualiame renginyje dalyvauti, nes šis poreikis ateina iš pačių mūsų.
  • Esame nedidelė komanda ir neturime bereikalingos struktūros, kuri stebėtų, kaip yra išpildomi klientų lūkesčiai. Kiekvienas atsakome už savo darbus ir indėlį į klientų sėkmę. Rūpinamės, kad sektųsi ne tik jiems, bet ir kolegai, kuris sėdi šalia ar kitoje kameros pusėje.
  • Esame įpratę prie nuotolinio darbo, tad tikimės ir tu nieko prieš. Į tai žiūrime lanksčiai, tad kiekvienas sprendžia, kaip dirbti sekasi efektyviausiai: namie, biure, iš kavinės ar tiesiog renkantis mišrų variantą.

ATLYGIS IR PRIEDAI

Atlygio rėžiai šiai pozicijai svyruoja nuo 1500€ iki 3000€ „į rankas“. Konkreti suma priklausys nuo tavo patirties, kompetencijų ir požiūrio, kuriuos įvertinsime pagal tavo motyvacinį laišką bei pokalbį. Štai, ką dar turėtum įvertinti be finansinio atlygio:

  • Lanksčias darbo valandas;
  • Priedus prie atlygio 2 kartus per metus;
  • Gimtadienio laisvadienį;
  • WOLT maisto kuponus;
  • Hibridinį darbo modelį. Gali rinktis, kur dirbti: namie, biure Kaune/Vilniuje ar derinti skirtingas vietas;
  • Antros pakopos pensijos kaupimą, dengiamą įmonės. Taip pat turėsi galimybę kaupti III pakopos pensiją per darbdavį;
  • E. mokymosi platformas, knygas, konferencijas, populiariausių technologijų sertifikatus.

Atlyginimas

1500-3000 €/mėn. į rankas
UAB „Adeo Web“

UAB „Adeo Web“

Kuriame ambicingus IT sprendimus, padedančius užkariauti internetinės prekybos pasaulį. Taip apimame pilną e. komercijos spektrą: nuo patogaus prekių pasirinkimo vartotojui iki sklandžiai veikiančių vidinių sistemų.
Ko gero, esi apsilankęs bent viename iš mūsų projektų – dirbame su gerai pažįstamais regiono lyderiais: Topo Centras, Lemona, Pegasas, Eoltas ir kt.
Šiuo metu esame 50+ žmonių komanda, nusprendusi nesivaikyti vienaragių ar roko žvaigždžių statuso, o tiesiog tvariai augti ir kasdien dėl to jaustis užtikrintai. Žmonės kalba, kad mus neblogai apibūdina tokios savybės kaip pasitikėjimas, laisvė priimant sprendimus ir šiek tiek paprastesnis požiūris į pasaulį.
Suprantame, jog augame tuomet, kai esame apsupti talentingų žmonių, todėl nuolat ieškome naujų kolegų, kurie papildytų mūsų komandą.
informacija apie UAB „Adeo Web“
3993 €
Vid. atlyginimas bruto
(2.5 karto didesnis už LT vidurkį)
37
Darbuotojų skaičius
3-5 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 2986 €
25% uždirba 2986-3478 €
25% uždirba 3478-5069 €
25% uždirba nuo 5069 €