Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „AD MODUM“

Baldų surinkėjas - montuotojas

Nuo 800 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „AD MODUM“

Mūsų pasiūlymas

Mes kryptingai siekiame suplanuotų finansinių tikslų, kuriame jaukias kolektyvo tradicijas. Siūlome stabilią, ilgalaikę karjerą pozityvioje komandoje ir sąžiningą finansinį atlygį. Plačiau - susitikimo metu.
Siųskite savo CV, o Jūsų asmens duomenų ir sveikatos saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Būsimos pareigos ir atsakomybės:

Šiame darbe Jums teks surinkinėti įvairius baldus pagal brėžinius bei montuoti juos objektuose. Dirbsite puikioje komandoje, kuri visada patars ir padės.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad turite sėkmingos nestatndartinių baldų surinkėjo ir montuotojo darbo patirties; esate savarankiškas, turintis savo nuomonę, bendraujate profesionaliai, siekiate rezultato, turite galiojantį vairuotojo pažymėjimą. Mokate skaityti brėžinius. Išmanote baldų furnitūrą. Rusų k. įgūdžiai pravers bendraujant su gamybos darbuotojais.
Jei Jums svarbu – kuo įdomesni projektai, pažintys ir patirtys – siųskite savo gyvenimo aprašymą dabar. Susipažinkime !

Atlyginimas

Nuo 800 €/mėn. į rankas
taikoma motyvavimo sistema
UAB „AD MODUM“

UAB „AD MODUM“

Admodum – tai kompanija, prekiaujanti išskirtinės kokybės BENE baldais Lietuvoje ir Baltarusijoje, gaminanti nestandartinius baldus namams ir biurams. Mūsų tikslas – sukurti namų atmosferą darbe, o siūlomi produktai ir paslaugos paverčia šią filosofiją realybe. Admodum - partneriai, padedantys verslui didinti darbuotojų darbo efektyvumą. Mūsų jaunoje kompanijoje - specialistai, turintys ilgametę patirtį biuro įrengimo srityje. Didžiuojamės savo klientais SEB bank, Luminor bank, Regus, Spaces, IDW, Reformatas sporto klubas, Visma, Argo Rodeo ir daugeliu kitų. Sužinokite apie mus daugiau mūsų internetinėje svetainėje

Stipriname komandą ir kviečiame naujoką (-ę) šioms pareigoms:
informacija apie UAB „AD MODUM“
1889 €
Vid. atlyginimas bruto
(24% didesnis už LT vidurkį)
5
Darbuotojų skaičius
2-3 mln. €
Pajamos 2022 m.