Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
Skelbimas neaktyvus
Į šį skelbimą CV siųsti nebegalite, tačiau siūlome peržiūrėti kitus:
Modus Group

BIODUJŲ JĖGAINĖS OPERATORIUS (-Ė)

1258-1954 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Skaičiuoti »
Į rankas per mėn.
Pakruojis - Modus Group

Apie verslo šaką:

Atsinaujinanti energetika, veikianti po „Green Genius“ prekės ženklu, yra viena greičiausiai augančių „Modus Group“ verslo sričių. 2018-aisiais investicijos į atsinaujinančią energetiką sudarė beveik 80 proc. visų grupės investicijų. Buvome saulės ir biodujų projektų pradininkai Lietuvoje, šiandien veiklą vystome jau 6 šalyse: Lietuvoje, Lenkijoje, Ukrainoje, Baltarusijoje, Ispanijoje ir Italijoje bei siekiame tapti vienu iš TOP25 atsinaujinančios energetikos vystytojų Europoje. Bendra mūsų įgyvendintų projektų galia yra didesnė nei 100 MW, o kasmet sutaupomo CO2 kiekis siekia 160 tūkst. tonų. Tvarumas yra svarbi mūsų kasdienės veiklos dalis – vystydami modernius atsinaujinančios energetikos projektus, prisidedame prie CO2 mažinimo ir žiedinės ekonomikos principų. Ar norėtum kurti žalesnę ir švaresnę ateitį kartu? Prisijunk prie mūsų komandos!

Galimybės Tau:

Mūsų Biodujų jėgainių verslo vystymo departamentas planuoja bei prižiūri biodujų jėgainių statybos projektus
bei šiuos įgyvendinus – perduoda juos biodujų jėgainių eksploatacijos departamentui. Čia dirbantis BIODUJŲ JĖGAINĖS OPERATORIUS (-Ė) bus atsakingas (-a) už kasdienę dviejų biodujų jėgainių priežiūrą bei sklandų jos veikimą: žaliavos ruošą bei užkrovimą į padavimo įrenginį, mėginių paėmimą žaliavos tyrimams, esamų automatizuotų įrenginių priežiūrą ir remontą, darbinių parametrų patikrą, koregavimą.

Darbo vieta:
Pakruojo rajonas, Linkuvos seniūnija, Veselkiškių kaimas

Prisijunk prie mūsų, jei Tu:

Turi žinių ar tiesiog gerą supratimą mechanikos/elektros/hidraulikos arba kt. techninių;
Turi darbo patirties pramoninėse gamybinėse įmonėse, inžinerinę techniką prižiūrinčiose ar kuriančiose įmonėse (privalumas);
Noro mokytis, pasižymi sąžiningumu, pareigingumu ir atsakingumu.

Atlyginimas

1258-1954 €/mėn. neatskaičius mokesčių
Modus Group

Modus Group

Modus Group istorija prasidėjo 1993-aisiais Lietuvoje. Per 30 metų bendrovė išaugo į sėkmingą tarptautinį verslą. Šiandien įmonių grupė veikia jau devyniose rinkose: Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje, Nyderlanduose, Ukrainoje, Baltarusijoje, Italijoje ir Ispanijoje. Pagrindinės Modus Group veiklos sritys: atsinaujinanti energetika (Green Genius), mobilumo paslaugos (CityBee) ir automobilių prekyba. Įmonių grupė atstovauja 14 pasaulyje gerai žinomų automobilių prekės ženklų, tarp jų Porshe, Bentley, Fiat, Jeep, Maserati ir kt. Nuolat ieškodami plėtros galimybių ir augindami verslą, vadovaujamės strateginėmis gairėmis: investuojame į ateitį, tikime tvarumu ir dirbame išmaniai (investing into future, trusting green, working smart).
informacija apie Modus Group
3379 €
Vid. atlyginimas bruto
(2X higher than LT average)
9
Darbuotojų skaičius
500 tūkst.-1 mln. €
Pajamos 2022 m.