Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
VšĮ „Northtown Vilnius“

BIURO ADMINISTRATORĖ (-IUS)

700-800 €/mėn. Į rankas
Vilnius - VšĮ „Northtown Vilnius“

Mes siūlome:

Nuolatinį, dinamišką ir įdomų darbą inovacijas skatinančioje įmonėje; subalansuotą darbo krūvį; šiuolaikiškas darbo priemones, galimybę tobulėti, sąžiningą atlygį.
Darbo vietos adresas - Vismaliukų g. 34, Vilnius.

Darbo pobūdis:

Įvairiapusė pagalba įmonės vadovams ir kolegoms užtikrinant sklandžią kasdienę įmonės veiklą; gaunamos ir siunčiamos korespondencijos administravimas; dokumentų registrų tvarkymas; gaunamų sąskaitų apskaita; dokumentų rengimas, posėdžių ir susirinkimų protokolavimas; personalo dokumentacijos administravimas; svečių priėmimas, pagalba organizuojant renginius ir verslo keliones; komunikacija telefonu, el.paštu ir kitomis komunikacijos priemonėmis. Išsamiau aptarsime susitikimo metu.

Mūsų lūkesčiai:

Tikimės, kad turite biuro administratorės (-iaus) darbo patirties, turite aukštąjį išsilavinimą; esate raštinga (-as), žingeidi (-us) ir profesionaliai bendraujanti (-is); turite protokolo ir tarnybinio etiketo žinių. Jei iki šiol susitvarkėte su atsakingomis pareigomis, puikiai kalbate angliškai ir turite galiojantį vairuotojo pažymėjimą, siųskite savo CV dabar – susipažinkime! Jūsų finansinį raštingumą, patirtį viešųjų pirkimų srityje ir rusų k. žinias laikytume privalumais.

Atlyginimas

700-800 €/mėn. į rankas
VšĮ „Northtown Vilnius“

VšĮ „Northtown Vilnius“

Vilniaus miesto inovacijų pramonės parko operatorius yra viešoji įstaiga, skatinanti mokslo ir verslo bendradarbiavimą, teikianti profesionalias inovacijų paramos paslaugas ir konsultacijas bei vystanti pirmąjį ir vienintelį pramonės parką Lietuvos sostinėje, skirtą išskirtinai inovatyvaus verslo plėtrai. 2015 m. projektui suteiktas valstybinės svarbos ekonominio projekto statusas.
Sužinokite daugiau: ,