Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
CVB klientas

BIURO VADOVĖ (-AS)

850-1200 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „GALIO DEVELOPMENT“

Mūsų pasiūlymas

Jei tikitės ilgalaikės karjeros sėkmingoje, augančioje ir patikimoje kompanijoje, suteiksime patogias darbo sąlygas šiuolaikiškame biure bei vertybėmis paremtą darbo kultūrą, užtikrinsime pagarbą Jūsų asmenybei ir poreikiams. Jūsų laukia profesionalų komanda, pasiruošusi dalintis patirtimi, žiniomis. Rasite pakankamai erdvės ir savo kūrybiškumui išreikšti bei nuoširdų Jūsų pastangų įvertinimą. Žadame sąžiningą atlyginimą ir jaukias kolektyvo tradicijas.
Mielai pristatytume daugiau šio pasiūlymo privalumų. Tad siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Būsimos atsakomybės ir pareigos

Diskretiška (-as) biuro vadovė (-as) pasirūpina rekalingomis darbo priemonėmis kolegoms, biuro įrangos priežiūra, administruoja gaunamą ir siunčiamą korespondenciją, ruošia personalo administravimo dokumentus, pasitinka ir išlydi svečius bei asistuoja įmonės vadovams. Komanda tikisi visokeriopos administracinės pagalbos ir jaukios bendradarbiavimo aplinkos kūrimo kartu. Plačiau – susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai ir įgūdžiams

Galite būti sėkmingas (-a) šiame darbe, jei turite biuro administratoriaus/ biuro vadovo darbo patirties ir nuolat tobulinate savo įgūdžius, esate maloniai bendraujantis, imlus ir sumanus žmogus, gebantis išklausyti, išgirsti, planuoti bei savarankiškai vykdyti užduotis. Tikimės, kad turite galiojantį vairuotojo pažymėjimą, gebate bendrauti anglų kalba, turite aukštąjį išsilavinimą. Jūsų patirtį administruojant personalo valdymo dokumentus, rusų kalbos žinias ir NT srities išsilavinimą laikytume rimtais privalumais.

Susipažinkime – siųskite savo CV, pasirūpinkite savo karjera jau šiandien !

Atlyginimas

850-1200 €/mėn. į rankas
ir tai tik pradžia, nes pas mus turėsite realią galimybę siekti karjeros.
CVB klientas

UAB „GALIO DEVELOPMENT“

UAB “M.M.M. Projektai Development” – tai nekilnojamojo turto plėtros bendrovė, sėkmingai vystanti vieną perspektyviausių šio meto verslų ir jau daugiau nei dešimtmetį ir yra gerai žinoma kaip tvarių pastatų plėtotoja. Į profesionalų komandą kviečiame entuziastingą naujoką (-ę) šioms pareigoms:
informacija apie UAB „GALIO DEVELOPMENT“
4467 €
Vid. atlyginimas bruto
(2.5 karto didesnis už LT vidurkį)
9
Darbuotojų skaičius
500 tūkst.-1 mln. €
Pajamos 2019 m.