Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Soprana Personnel International“

Buhalterė (-is) Kaune

Kaunas - UAB „Soprana Personnel International“

Darbo pobūdis

Ne tik šaunus, bet ir savo darbą mylintis bei išmanatis buhalterių kolektyvas ieško komandos pastiprinimo Kaune (Patrašiūnuose). Turite patirties įvairių sričių paslaugų, prekybos, gamybos įmonių ir kitokių organizacijų apskaitos tvarkyme? Tuomet šis pasiūlymas kaip tik Jums.

Darbo pobūdis:

  • Pilnas buhalterinės apskaitos vedimas nuo pirminių dokumentų iki finansinės atskaitomybės.

Reikalavimai darbuotojui

  • Buhalterės (-io) darbo patirtis.
  • Darbo įgūdžiai su apskaitos programomis CENTAS, BŪTENT - didelis privalumas
  • LR buhalterinės apskaitos įstatymo, norminių aktų ir verslo apskaitos standartų išmanymas.
  • Atsakingumas, kruopštumas, analitiniai gebėjimai, savarankiškumas.
Verta kandidatuoti, nes šiame darbe kolegos nuoširdžiai padės kuo sklandžiau įsilieti į darbinę veiklą, supažindins su įmonėmis, jų specifika ir kitais darbais. Taip pat įmonė siūlo patogiai įrengtas darbo vietas, aiškią darbo užmokesčio sistemą, profesinius mokymus, nemokamą kavą ir išvykas su kolektyvu.
Kandidatuokite siųsdami savo CV per sistemą arba tiesiogiai el. paštu: .Jei turite klausimų dėl šios ar panašių darbo pozicijų, skambinkite telefonu Apie atrankos rezultatus informuosime tik atrinktus kandidatus. Konfidencialumą garantuojame.
UAB „Soprana Personnel International“

UAB „Soprana Personnel International“

Soprana Personnel International teikia personalo nuomos ir atrankos paslaugas Skandinavijos šalyse, Olandijoje bei Lietuvoje. Lietuvoje ne tik atrenkame personalą, bet ir konsultuojame kaip ieškantiems darbo prisistatyti darbdaviams, kaip planuoti karjerą. Kviečiame apsilankyti puslapyje ir susipažinti su mūsų teikiamomis paslaugomis ieškantiems darbo bei planuojantiems savo karjerą.

KANDIDATUOTI GALITE: