Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „ELV projektai“

Buhalterio - apskaitininko

700-1200 €/mėn. Į rankas
Kaunas - UAB „ELV projektai“

Darbo pobūdis

Buhalterinės apsaktos išmanymas, galiojančių teisės aktų Lietuvoje išmanymas. VMI, Sodros, Statistikos deklaracijų pildymas. Finansinių ataskaitų sudarymas. Paraiškų bankams rengimas. Finanasų analizė, verslo analizė, biudžetavimas. Procesų valdymas.

Reikalavimai darbuotojui

Būtina patirtis. Geri kompiuteriniai įgūdžiai, jeigu mokate programas Pragma 4 ,"Pragma 3.2", BSS IT, B1 arba mokėjimas operuoti keliomis kitomis programomis - privalumas. Analitinis mastymas, nebijojimas prisiimti atsakomybės ir naujų iššūkių. Nuosavas automobilis - patogiau atvažiuoti (vėliau tas nebus aktualu).

Įmonė siūlo

Darbo ir laisvalaikio balansas

Galimybė dirbti nuotoliniu būdu

Biuras

Dušas

Transportas

Nemokamas automobilio parkingas

Kiti privalumai

Reguliarūs mokymai
Garantuotai pakelisit kvalifikaciją, įgysit naujų žinių, jauki aplinka, draugiškas kolektyvas, bet reik nesugadinti:), motyvuojantis atlyginimas su galimybe nuo darbų apimties pasikelti. Pagal dabartinę situacija darbas galimas ir iš namų.

Atlyginimas

700-1200 €/mėn. į rankas
Priklauso nuo atliekamų darbų ir jų apmities.
UAB „ELV projektai“

UAB „ELV projektai“

Mes esame ELV projektai - buhalterinių paslaugų įmonė, kurioje dirbame su įvairaus profilių įmonėmis. Sėkmingai auganti įmonė buvo įkurta 2011 metais, o šiandien mūsų, dirbančių biure Kaune, per dvi įmones jau 23. Nuolat dalinamės patirtimi su kolegomis ir klientais, mokomės ir laviname įgūdžius. Tai leidžia bendrovei pelnyti klientų pasitikėjimą, siekti ambicingų tikslų, kurti saugią ir stabilią verslo aplinką partneriams ir įmonės darbuotojams.
informacija apie UAB „ELV projektai“
2073 €
Vid. atlyginimas bruto
(36% didesnis už LT vidurkį)
20
Darbuotojų skaičius
500 tūkst.-1 mln. €
Pajamos 2022 m.