Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Pagautė“

BUHALTERIO (-ĖS) PADĖJĖJA (-AS)

800-1300 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Pagautė“

Kas mes?

Rinkoje dirbame jau dvidešimt metų. Šiandien mūsų biuras be popierių, naujausi darbo įrankiai ir robotai, sąskaitų skaitmeninimas ir rankinio darbo minimumas. Tokia mūsų, daugiau nei 20 profesionalų komandos kasdienybė - vertiname puikias darbo sąlygas biure, įrengtame pagal aukščiausius ergonomikos reikalavimus; galimybę gilinti profesines žinias seminaruose ir konsultacinėse platformose; pagarbą mūsų asmeniniam laikui ir sąžiningą atlygį. Siūlome subalansuotą darbo krūvį; įdomius klientus ir pagalbą iš kiekvieno kolegos, kai tik prireiks. Švenčiame šventes ir pergales kartu, rūpinamės naujokų adaptacija, puoselėjame kolektyvo tradicijas, džiaugiamės motyvacinėmis priemonėmis ir perspektyvomis. Dirbame su Dynamics 365 Business Central - Navision Programa.
Susipažinkime – siųskite savo CV. Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime.

Kaip vyksta darbas Pagautės biure?

  • Dokumentus klientai sukelia į Teams platformą, iš jos mes siunčiame juo suskaitmeninti;
  • Vėliau programoje užregistruojame jau suskaitmenintus dokumentus ir informaciją;
  • Dalį informacijos iš klientų gauname apdorotą, kurią patikrinę galime iš karto registruoti programoje;
  • Kasdieninė rutina nors specialistams ir įprasta dirbant apskaitoje, papildomai yra aprašyta Pagautės vidaus darbo tvarkoje, todėl galime jaustis ramiau nepasiklystant darbų sūkuryje;
  • Darbas su kiekvienu klientu aptartas atskirai ir detaliai aprašytas;
  • Situacijas ir įvairius klausimus aptariame su kolegomis;
  • Kolegos turintys didesnę patirtį visada padeda susigaudyti jaunesniems
  • Jaunesni kolegos, turintys patirties padeda rutininiuose darbuose turintiems didesnę patirtį, tuo pačiu kaupia reikalingas žinias tolimesnei karjerai;

Reikalavimai darbuotojui

Jeigu turite patirties dirbant su Dynamiccs 365 Central, Navision programomis (privaloma), bei sėkmingos panašaus darbo patirties finansų, ekonomikos ar buhalterijos srities išsilavinimą; bendraujate pozityviai, profesionaliai ir siekiate užtikrintos karjeros vienoje iš patikimiausių įmonių.
Nedvejokite – siųskite savo gyvenimo aprašymą dabar!

Įmonė siūlo

Kiti privalumai

Reguliarūs mokymai
Jeigu turite patirties dirbant su Dynamiccs 365 Central, Navision programomis, bei sėkmingos panašaus darbo patirties bei finansų, ekonomikos ar buhalterijos srities išsilavinimą; bendraujate pozityviai, profesionaliai ir siekiate užtikrintos karjeros vienoje iš patikimiausių įmonių.
Nedvejokite – siųskite savo gyvenimo aprašymą dabar!

Atlyginimas

800-1300 €/mėn. į rankas
Atlyginimas priklauso nuo įgūdžių ir kompetencijos. Atlyginimo ir darbo sąlygų atnaujinimas 1-2 per metus.
UAB „Pagautė“

UAB „Pagautė“

UAB “Pagautė” – tai profesionali komanda, teikianti buhalterinės apskaitos ir mokesčių konsultacijų paslaugas jau 20-imti metai. Mums savo buhalterinės apskaitos tvarkymą patikėjo virš šimto vidutinių ir smulkių įmonių. Paskutinius metus įmonę galite rasti Gazelės nominantų sąrašuose. Mūsų klientai – tai įvairių veiklos sričių atstovai, prekybos ir paslaugų įmonės, užsienio kapitalo įmonės, ne pelno siekiančios organizacijos ir fiziniai asmenys.
Mes mylime skaičius. Sužinokite daugiau: ;
informacija apie UAB „Pagautė“
3196 €
Vid. atlyginimas bruto
(2 kartus didesnis už LT vidurkį)
26
Darbuotojų skaičius
1-2 mln. €
Pajamos 2022 m.