Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Polywood“

BUHALTERIO PADĖJĖJAS (-A) - APSKAITININKAS (-Ė)

850-1000 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Polywood“

Pasiūlymas Jums

Kviečiame Jus tapti tikros bendraminčių komandos nariu (-e), dirbti puikiai įrengtame biure Žvėryne, savarankiškai planuoti savo darbus ir laiką. O mes užtikrinsime aiškias atsakomybes, ilgalaikę karjerą, galimybę kelti profesinę kvalifikaciją, sąžiningą atlyginimą ir motyvacines priemones. Siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų ir sveikatos saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Pareigos ir atsakomybės

pardavimo sąskaitų suvedimas, patikrinimas; importo bei kitų pirminių dokumentų suvedimas ir sutikrinimas; komandiruočių, kuro, kasos apskaita; banko išlaidų suvedimas. Apskaitą tvarkome Pragma programa. Plačiau - susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad turite išsilavinimą, susijusį su finansais/ buhalterija, turite panašaus darbo patirties. Jūsų patirtį importuojančioje/ eksportuojančioje kompanijoje laikytume privalumu. Vertinsime Jūsų patirtį dirbant Pragma programa.
Jei esate energingas, atsakingas, sąmoningai siekiantis rezultato, kruopštus žmogus, suvokiantis terminų reikšmę, ir norite užtikrintai ilgalaikio darbo patikimoje įmonėje, nepraleiskite progos - sužinokite daugiau, siųskite savo CV dabar.

Atlyginimas

850-1000 €/mėn. į rankas
UAB „Polywood“

UAB „Polywood“

UAB „Polywood“ – sėkmingos įmonių grupės kompanija, veikianti jau beveik dvidešimtmetį. Gaminame kokybišką, sertifikuotą ir aukštus gamybinius reikalavimus atitinkančią medieną statybos ir prekybos įmonėms Europoje bei Azijoje, parduodame spygliuočių ir kietmedžių medienos produkciją daugiau nei į 40 pasaulio valstybių.
Sužinokite apie mus daugiau internetinėje svetainėje
Stipriname komandą ir priimtume naujoką (-ę) šioms pareigoms:
informacija apie UAB „Polywood“
1307 €
Vid. atlyginimas bruto
241
Darbuotojų skaičius
5-10 mln. €
Pajamos 2019 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 824 €
25% uždirba 824-1089 €
25% uždirba 1089-1630 €
25% uždirba nuo 1630 €