Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Fintrust group“

BUHALTERIS (-Ė)

1100-1200 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Skaičiuoti »
Į rankas per mėn.
Vilnius - UAB „Fintrust group“

Pasiūlymas Jums:

Stabili, finansiškai sėkminga įmonė, užtikrinta, ilgalaikė darbo vieta; bendradarbiaujantys kolegos, karjeros potencialas ir galimybė kelti profesinę kvalifikaciją – dalyvauti mokymuose, seminaruose, konferencijose, kokybiška naujoko adaptacijos programa; sąžiningas finansinis atlygis bei motyvavimo priemonės. Užtikrinsime patogias darbo sąlygas, galimybę savarankiškai planuoti darbo laiką ir kartais dirbti iš namų, jei Jums tai svarbu. Pasikalbėkime - siųskite savo gyvenimo aprašymą. Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Užduotys ir atsakomybės:

Įmonės, priklausančios mūsų įmonių grupei, buhalterinės apskaitos tvarkymas: pirminių dokumentų apskaita (pirkimų, pardavimų, banko išrašų apskaita); skolų derinimas; bankinės operacijos, lizingo paskolų apskaita (apmokysime), mėnesio ataskaitų ir deklaracijų pildymas. Apskaitą tvarkome BSS programa (apmokysime).

Lūkesčiai kompetencijai:

Tikimės, kad turite apskaitininko, buhalterio darbo patirties, finansų, ekonomikos ar buhalterijos srities išsilavinimą; esate atsakingas, kruopštus ir profesionaliai bendraujantis žmogus. Jūsų patirtį finansinės pakraipos įmonėse paskolų ir lizingų srityje vertinsime kaip rimtą privalumą.
Tad jei planuojate savo karjerą buhalterijos srityje, galbūt jau dirbote apskaitininko darbą, nedvejokite- siųskite sav CV dabar.

Atlyginimas

1100-1200 €/mėn. neatskaičius mokesčių
UAB „Fintrust group“

UAB „Fintrust group“

UAB “Fintrust group”-tai valdančioji įmonių grupės, veikiančios finansinių nebankinių paslaugų srityje, kompanija. Įmonių grupė vienija apie 100 darbuotojų, vykdančių veiklą paskolų išdavimo, nekilnojamojo turto ir verslo vertinimo bei kitose srityse ir veikiančių jau daugiau nei dešimtmetį.
Stipriname komandą ir priimtume profesionalą šioms pareigoms:
informacija apie UAB „Fintrust group“
2752 €
Vid. atlyginimas bruto
(81% didesnis už LT vidurkį)
17
Darbuotojų skaičius
500 tūkst.-1 mln. €
Pajamos 2019 m.