Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS

MB „Center of Commerce“ siūlo darbą:

Šiuo metu įmonė neturi aktyvių skelbimų.

MB „Center of Commerce“

„MB Center of commerce“ – viena stipriausių didmeninės prekybos ir logistikos įmonių Lietuvoje ir Baltijos šalyse, siūlanti plataus spektro prekes dideliais kiekiais. Nuo pirmųjų veiklos dienų pagrindinis mūsų dėmesys buvo skiriamas kliento poreikių realizacijai ir siūlomų prekių kokybei, kas padėjo „MB Center of commerce“ užsitarnauti patikimo partnerio vardą tarp užsienio tiekėjų ir tapti pirmaujančia didmeninės prekybos ir distribucijos įmone šalyje. Gebėjimas prisitaikyti prie nuolatos besikeičiančių rinkos poreikių padėjo mums sėkmingai įsitvirtinti konkurencingame sektoriuje, pelnyti klientų pagarbą ir pripažinimą.

Šiandien bendradarbiaujame su plačiu partnerių tinklu ir, atsižvelgdami į rinkos situaciją, siūlome aukštos paklausos produktus. Vykdome nuolatinę prekių ir proceso patikrą, rūpinamės logistikos sprendimais, organizuojame transportą ir pervežimo paslaugas, užtikrindami nepertraukiamą logistikos grandinės efektyvumą, sklandų ir saugų prekių pristatymą. Suprantame, kad kiekvienas klientas yra individualus, todėl visuomet ieškome konkrečiai situacijai tinkamiausio sprendimo.

Mūsų prioritetas – kokybiškai vykdomi darbai ir patenkinti klientai, todėl vadovaujamės aukščiausiais kokybės standartais, orientuojamės į išrankiausių užsakovų poreikius ir garantuojame profesionalų aptarnavimą. Esame suburę ilgametę patirtį turinčių specialistų komandą, kurios pagrindinis dėmesys skiriamas jūsų poreikių realizacijai. Norime, kad kiekvienas mūsų klientas liktų patenkintas įmonės teikiamomis paslaugomis ir sugrįžtų žinodamas, kad visuomet atsakysime į jums kylančius klausimus ir pasiūlysime individualius lūkesčius atitinkančius sprendimus.

Svarbiausias „MB Center of commerce“ tikslas – tapti didmeninės prekybos lydere ir patikimu partneriu, kuriuo klientai pasitikėtų. Savo veikloje vadovaujamės griežtais kokybės standartais, lankstumo, patikimumo ir sąžiningumo principais. Tiesioginis medžiagų tiekimas iš tarptautinį pripažinimą pelniusių gamintojų, išskirtinis dėmesys klientui, nuolatinis asortimento plėtimas, mažos kainos, profesionalus aptarnavimas ir efektyvi darbų kontrolė padėjo mums užimti lyderiaujančias pozicijas rinkoje.