Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „MITRONAS Engineering“

CNC staklių operatorius

800-1200 €/mėn. Į rankas
Kaunas - UAB „MITRONAS Engineering“

Darbo pobūdis

Detalių keitimas prie CNC staklių.
Staklių priežiūra.
Detalių kokybės tikrinimas (matavimas slankmačiu, vidmačiu).
Darbuotojus neturinčius patirties apmokome.

Reikalavimai darbuotojui

Darbo patirtis dirbant prie tekinimo staklių - 1 metai būtų privalumas.

Įmonė siūlo

Mes siūlome įdomų, nuolatos besikeičianti, lavinanti darbą. Darbuotojus apmokome, suteikiame visas socialines garantijas, atlyginimą priklausantį nuo darbo rezultatų. Yra galimybė mokytis ir kilti pareiguose.

Atlyginimas

800-1200 €/mėn. į rankas
UAB „MITRONAS Engineering“

UAB „MITRONAS Engineering“

Nestandartinių detalių nestandartinių elementų gamyba, detalių gamyba pagal pavyzdį, nestandartinių metalo gaminių gamyba mašinų pramonei, žemės ūkio technikai, spaudos mašinoms, baldų pramonei ir kitoms pramonės šakoms.
Detalių gamyba atliekama naudojant našias technologijas, įrankius ir įrangą. Mūsų įmonės tikslas gaminti kokybės reikalavimus atitinkančius gaminius, su mažiausiais medžiagos, energijos ir darbo nuostoliais. Todėl galime pasiūlyti kokybiškus gaminius už gerą kainą. Dirbame su patikimais medžiagų tiekėjais Lietuvoje ir Vokietijoje. Apdirbame plieną, nerūdijantį plieną, aliuminį, žalvarį bei techninius plastikus. Tarpininkaujame su kitomis įmonėmis, kurios atlieka galvaninio padengimo, nitrokarbonizavimo, grūdinimo paslaugas, todėl klientui galime pasiūlyti pilnai pabaigtą gaminį.
informacija apie UAB „MITRONAS Engineering“
1187 €
Vid. atlyginimas bruto
16
Darbuotojų skaičius
500 tūkst.-1 mln. €
Pajamos 2022 m.