Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS

UAB „Construction era“ siūlo darbą:

Šiuo metu įmonė neturi aktyvių skelbimų.

UAB „Construction era“

UAB „Construction era“ – jau daugiau nei 14 metų sėkmingai veikianti statybų bendrovė. Klientams teikiame platų paslaugų spektrą - nuo aukštuminių darbų iki vėdinimo įrangos montavimo. Plėtojame komercinės, gyvenamosios ir administracinės paskirties nekilnojamojo turto projektus. Atliekame įvairios paskirties pastatų statybos, rekonstrukcijos ir renovacijos darbus. Statome ir gyvenamuosius namus, atliekame įvairius remonto darbus, montuojame vėdinimo įrangą. Teikiame pastolių montavimo ir demontavimo paslaugas. Turime ilgametę patirtį vėdinimo ir oro kondicionavimo sistemų montavime. Atliekame įvairios paskirties izoliavimo ir skardinimo darbus.
Didelis įmonės specialistų žinių bagažas, ilgametė patirtis ir platus partnerių ratas suteikė galimybę būti pripažintiems Lietuvos ir užsienio šalių įmonių, dirbančių statybų srityje – įgyvendinome jau beveik 900 projektų 5 šalyse.
Sužinokite apie mus daugiau internete
constructionera.lt/
www.facebook.com/p/Construction-Era-100063882801980/?paipv=0&;eav=AfbuN4zW1VaDUgd8goZUvnH5Cie_mcMhJpYO_T15oIpQVKcPFKd2vfdaWwKl6Mmvo8g&;_rdr