Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS

Darbas medelyne

Nuo 1600 €/mėn. Į rankas
Užsienis: Vokietija - Baumschule Horstmann GmbH & Co. KG

Reikalavimai darbuotojui

Mėgstate dirbti lauke ir nevengiate saulės, vėjo ar lietaus?
Ieškote įdomaus ir iššūkių kupino darbo?
Tada prisijunkite prie mūsų puikios komandos!
2005 m. įkurtas "Horstmann" medelynas yra moderni sodininkystės sektoriaus įmonė, platinanti ir parduodanti dekoratyvinius augalus, tokius kaip krūmai, medžiai, medeliai, rožės ir kt.

Ieškome jūsų kaip mūsų įmonės darbuotojo (nuo 3 iki 10 mėnesių per metus) šiai veiklai:

... rūpinimasis augalais,
... ju rinkimas skeneriu,
... pakavimas,
... laistymas,
… švaros palaikymas mūsų teritorijoje.



Ką mes jums siūlome?
Puikią komandą.
12,80 € bruto valandinį darbo užmokestį (priklausomai nuo mokesčių klasės, apie 1600 € neto = mokama per mėnesį)
Jus prižiūrės lietuvių kalba kalbantis koordinatorius.
Darbo sutartį sudarome tiesiogiai su jumis, be tarpininko. Mokėsime jūsų sveikatos, pensijų ir socialinio draudimo įmokas.

Siūlome jums apgyvendinimą netoli mūsų įmonės (įskaitant "Wi-Fi" ir "Smart TV"). Jei neturite automobilio, į darbo vietą galite eiti pėsčiomis. Jei dalinatės kambariu su kitu asmeniu, nakvynė kainuoja 6,50 EUR. Jei norite turėti atskirą kambarį, jis kainuoja 9,50 EUR už naktį. Vonios kambarys ir virtuvė yra bendri. Kambariai įrengti gyvenamuosiuose rajonuose, esančiuose vienbučiuose namuose.



Ką turėtumėte pasiimti su savimi:
atsakomybės jausmą,
norą mokytis,
pozityvų nusiteikimą,
norą ištiesti pagalbos ranką ir ko nors pasiekti.

Jei norite pradėti dirbti 2024 m. pavasarį, pateikite paraišką šiandien ir mes su jumis susisieksime, kai tik gausime jūsų paraišką.
Ar vis dar turite keletą klausimų? Nedvejodami susisiekite su mumis.

Atlyginimas

Nuo 1600 €/mėn. į rankas

Baumschule Horstmann GmbH & Co. KG

"Horstmann GmbH & Co. KG valdo žinomą, sertifikuotą aukščiausios kokybės augalų internetinę parduotuvę. Savo spalvingu ir įvairialypiu veislių ir rūšių asortimentu jau daugiau kaip 16 metų stebiname išrankius sodo mylėtojus visoje Vokietijoje.

Mūsų pagrindinis principas: mes mylime augalus! Mūsų šūkis yra širdies reikalas - nuo augalų priežiūros, ekologiško ir kruopštaus pakavimo iki saugaus atvykimo pas klientus! Mūsų komanda kasdien dirba su aistra ir atsidavimu. Mūsų paslaugoms taikomi aukščiausi klientų laimės standartai. Visada dirbame su naujais, novatoriškais ir techniniais sprendimais, galimybėmis ar įrankiais, kurie sodo dizainą paverčia dar individualiau pritaikomu, patrauklesniu ir gražesniu. Ar norėtumėte ateityje įsilieti į spalvingą komandą, kuri dirbtų dinamiškai, lanksčiai ir neabejingai? Kurioje galite prisidėti prie savęs ir savo stipriųjų pusių? Galite toliau tobulėti ir jūsų idėjos yra svarbios?

Jus taip pat gali sudominti: