Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Norvegijos kontaktai“

Digital marketing specialist

Nuo 800 €/mėn. Į rankas
Kaunas - UAB „Norvegijos kontaktai“

Darbo pobūdis

Digital Marketing, SEO, Google Ads, Facebook Ads and Google Analytics.

Mūsų įmonė – daugiau kaip penkiolika metų sėkmingai veikianti ir keletą skirtingų verslo krypčių vienijanti kompanija. Šiuo metu įmonė atnaujinama ir net naujai kuria visą savo valdomą elektroninę erdvę. Todėl ieškome ambicingo kolegos, kuris sugeba kelti sau tikslus, išmano ir moka pritaikyti SEO strategijas, kurti ir prižiūrėti skaitmenines reklamas, dirbti ir plėsti įmonės socialinius tinklus. Tel. .

Reikalavimai darbuotojui

Patirtis SEO ir kitoje reklamos srityje, puikus supratimas, kaip skirtingi verslo veiksmai prisideda prie verslo rezultatų.
Web ir soc.tinklų reklamos kūrimas, tobulinimas ir priežiūra.
Socialinių tinklų priemonių ir galimybių išmanymas, pritaikant jas reklamoje.

Įmonė siūlo

Visas darbdavio suteikiamas garantijas, puikų kolektyvą ir įdomų bei atsakingą ir reikšmingą darbą prisidedant prie verslo rezultatų.

Atlyginimas

Nuo 800 €/mėn. į rankas
UAB „Norvegijos kontaktai“

UAB „Norvegijos kontaktai“

UAB „Norvegijos Kontaktai" įkurta 2005m. rugpjūčio 30 d. Savo veiklą pradėjome vykdyti teikdami nekvalifikuotų ir kvalifikuotų darbuotojų paslaugas Norvegijos Karalystėje. Esame perspektyvi, inovatyvi, atsakinga už savo darbus, įmonė. Turime subūrę suinteresuotą, pareigingą ir motyvuotą kolektyvą. Bendradarbiaujame su įvairiomis užsienio bei Lietuvos kompanijomis. Stengiamės dirbti kokybiškai ir greitai. Mums yra labai svarbi reputacija bei mūsų klientų nuomonė.
Tel.