Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS

UAB „Eika“ siūlo darbą:

UAB „Eika“

EIKA grupė – veikianti nuo 1993 m. bei sukaupusi įvairiapusę patirtį nekilnojamo turto projektų plėtojime ir valdyme. Veiklą pradėjusi nuo remonto darbų, statybinių prekių parduotuvės, individualių namų ir pirmųjų kotedžų Lietuvoje statybos iki į dangų besistiebiančių verslo centrų, ištisų gyvenamųjų kvartalų plėtojimo, šiai dienai šalia prigimtinės veiklos – nekilnojamo turto plėtojimo – įmonė kuria technologijas, perorientuoja veiklą tvarumo principais, gamina saulės energiją, teikia apgyvendinimo paslaugas, valdo investicinius fondus ir investuoja užsienyje, yra vienas didesnių šalies labdarių.



Patvirtinu, kad:
Siųsdamas savo gyvenimo aprašymą, sutinku UAB „Eika“ (kodas 121191079) pateikti gyvenimo aprašyme nurodytus asmens duomenis bei, kad šiuos asmens duomenis UAB „Eika“ tvarkytų pasiūlymo darbo ieškantiems asmenims dalyvauti konkurse kvalifikaciją atitinkančiai ir pageidaujamai laisvai darbo vietai užimti tikslu. Patvirtinu, kad visa gyvenimo aprašyme nurodyta informacija yra teisinga. Suprantu, kad pateikęs (-usi) klaidingą informaciją, galiu būti išbrauktas (-a) iš kandidatų darbo vietai užimti sąrašų.
Sutinku, kad UAB „Eika“ susisiektų su mano gyvenimo aprašyme nurodytomis mokymo įstaigomis, darbdaviais bei kitais gyvenimo aprašyme nurodytais asmenimis, gautų informaciją apie mane ir mano mokymosi/darbo rezultatus, šią informaciją tvarkytų aukščiau nurodytu tikslu.
Patvirtinu, kad esu informuotas (-a) apie savo teisę susipažinti su UAB „Eika“ tvarkomais mano asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi; reikalauti ištaisyti, sunaikinti savo asmens duomenis arba sustabdyti savo asmens duomenų tvarkymo veiksmus, kai duomenys tvarkomi nesilaikant įstatymų nuostatų; nesutikti, kad būtų tvarkomi mano asmens duomenys.
Įmonės darbo skelbimai