Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Jumbo cargo“

Ekspedicijos vadybininkas - vadovas

Nuo 1000 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Jumbo cargo“

Darbo pobūdis

Jei esi asmenybė, kuri turi patirties ekspedicijos srityje ir nori realizuoti save, savo idėjas, kurti pridėtinę vertę ir mėgautis pasiektais rezultatais - mes tavęs laukiame. Suteiksime visas priemones ir galimybes pasiekti užsibrėžtų tikslų ir rezultatų.

Reikalavimai darbuotojui

Atstovaudamas save ir įmonę klientų paieškoje ir derybose - pristatinėsi savo patirtį ir kompetencijas, tad patirtis šioje srityje, užsienio kalbų mokėjimas (anglų / rusų) yra privaloma (privalumas - vokiečių, lenkų kalbos).
Darbas šioje srityje reikalauja tam tikrų žmogaus savybių tokių kaip:
  • greitos orientacijos ir sprendimų priėmimo,
  • stresinių situacijų valdymas,
  • geri derybiniai įgūdžiai
Jei turi savo klientų bazę - didelis privalumas.
Kadangi įmonė įsikūrusi šiek tiek už Vilniaus miesto ribų - transporto priemonė yra reikalinga, kad galėtum pasiekti darbo vietą.

Įmonė siūlo

Panaudodamas visas savo patirtis ir žinias įmonės labui, jei pasieksi realius užsibrėžtus tikslus ir rezultatus - suteikiame galimybę augti.
Pokalbio metu norėtumėm išsiaiškinti jus motyvuojančias bei skatinančias priemones, kad galėtumėm jums jas individualiai pritaikyti.

Atlyginimas

Nuo 1000 €/mėn. į rankas
UAB „Jumbo cargo“

UAB „Jumbo cargo“

UAB „Jumbo cargo“ nuo 2000 metų teikia transportavimo, ekspedijavimo, sandėliavimo ir muitinės tarpininko paslaugas Vakarų Europoje ir Lietuvoje.
Įmonėje dirba patyrę darbuotojai, logistikos versle dirbantys daug metų ir puikiai išmanantys Vakarų Europos logistikos rinką, sėkmingai dirba ir konkuruoja su didžiausiomis Lietuvos ir užsienio vežėjų kompanijomis.
informacija apie UAB „Jumbo cargo“
1371 €
Vid. atlyginimas bruto
33
Darbuotojų skaičius
3-5 mln. €
Pajamos 2021 m.