Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Saffort Northern Europe“

EL. PARDUOTUVĖS ADMINISTRATORIUS (-Ė)

1000-1200 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Saffort Northern Europe“

Mūsų pasiūlymas

Kviečiame ilgalaikei karjerai finansiškai sėkmingoje, stabilioje ir patikimoje kompanijoje. Siūlome išsamius apmokymus apie produktus, patogias darbo sąlygas, lankstų darbo grafiką ir galimybę dalį laiko dirbti nuotoliu. Žadame kolegų ir vadovų pagalbą, sąžiningą atlyginimą ir motyvuojančius priedus.
Aptarkime šį pasiūlymą išsamiai susitikimo metu. Siųskite savo gyvenimo aprašymą. Jūsų asmens duomenų saugumu ir atrankos konfidencialumu pasirūpinsime tinkamai.

Atsakomybių sritys

Šiame darbe administruosite Saffort el.parduotuvę: įkelsite naujų produktų aprašymus į Magento platformą, rengsite akcijas ir pasiūlymus, ruošite įrašus socialiniuose tinkluose. Prisidėsite prie kainodaros formavimo ir analizuosite konkurentus. Tikimės, kad šie veiksmai padės didinti pardavimų per el.parduotuvę apimtis. Nedidelė darbo dalis – pagalba pardavimams salone, bet apie tai išsamiau – susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad turite panašaus darbo patirties, anglų kalbos žinių žodžiu ir raštu bei siekiate pardavimo tikslų kryptingai ir atkakliai, esate atsakingas, savarankiškas kolega, bendraujantis profesionaliai ir Jumis galima pasitikėti.
Rusų ir lenkų kalbos žinias, aktyvių pardavimų patirtį vertinsime kaip rimtus privalumus.
Nedelskite – siųskite savo gyvenimo aprašymą jau dabar!

Atlyginimas

1000-1200 €/mėn. į rankas
taikome priedų sistemą, apie kurią - susitikimo metu.
UAB „Saffort Northern Europe“

UAB „Saffort Northern Europe“

“Saffort" – didžiausias specializuotas seifų prekybos tinklas regione. Parduodame seifus savo Saffort ženklo internetinėse parduotuvėse bei didmeniniams klientams Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje, Čekijoje, Slovakijoje, Vengrijoje. Kuriame savo prekinių ženklų (Brihard ir Homesafe) seifus, kuriuos platiname viso 26 Europos šalyse. Sparčiai augame. Sužinokite apie mus daugiau internetinėje svetainėje
Šiuo metu į profesionalų komandą kviečiame darbuotoją šioms pareigoms:
informacija apie UAB „Saffort Northern Europe“
1454 €
Vid. atlyginimas bruto
6
Darbuotojų skaičius
1-2 mln. €
Pajamos 2020 m.