Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS

UAB „Novian pro“ siūlo darbą:

Šiuo metu įmonė neturi aktyvių skelbimų.

UAB „Novian pro“

UAB „Novian PRO“ yra informacinių sistemų ir programinės įrangos kūrimo bendrovė,
2021 metų spalio 22 dieną „Novian PRO“ prisijungė prie IT infrastruktūros ir programavimo grupės „Novian“, tokiu būdu praplečiant tiek „Novian PRO“, tiek „Novian“ grupės galimybes Lietuvos ir tarptautinėse rinkose.
Bendrovėje dirba virš 60 aukštos kvalifikacijos specialistų: projektų vadovų, sistemų analitikų, projektuotojų, programuotojų, kokybės inžinierių. 2020 metais „Novian PRO“ atliko programavimo darbų daugiau kaip už 2,5 mln. eurų.
Mūsų misija – profesionalus programinės įrangos kūrimas pagal užsakovo reikalavimus, pradedant pradinės idėjos suformulavimu, reikalavimų analize, projektavimu, kūrimu, testavimu, ir baigiant įdiegimu, vartotojų mokymais ir palaikymu. Mūsų vizija ir tikslas – patenkinti visus specifinius klientų poreikius informacinėms sistemoms ir programiniams produktams, siūlant pažangius, naujausiomis technologijomis paremtus sprendimus.
Per daugiau nei 15 veiklos metų mūsų įmonė sukaupė didžiulę patirtį vykdydama valstybinius bei privataus verslo užsakymus, tame tarpe ir užsienio šalyse. Jau kelis metus vykdydama intensyvią inovacijų plėtrą vykdo tiriamuosius ir prototipų kūrimo projektus aviacijos, gynybos ir kosmoso srityse, pritaikant didžiųjų duomenų analitikos, mašininio mokymosi ir dirbtinio intelekto sprendinius.
„Novian PRO“ laikosi tarptautinių standartų reikalavimų. Įmonėje įdiegta ir sertifikuota integruota kokybės (ISO 9001:2015) ir informacijos saugumo valdymo (ISO/IEC 27001:2013) vadybos sistema.