Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
Thermo Fisher Scientific

Finansų analitikas (-ė)

1500-2400 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Skaičiuoti »
Į rankas per mėn.
Vilnius - Thermo Fisher Scientific
Darbo pobūdis:Įmonės veiklos ekonominių ir finansinių rezultatų analizavimas, rodiklių skaičiavimas bei analizių teikimas vadovybei bei padaliniams;Dalyvavimas sudarant įmonės biudžetą ir atnaujinant prognozes (pardavimai ir darbuotojų skaičius);Duomenų raportavimas į verslo valdymo sistemas CMR (Corporate Management Reporting) - pardavimai, Workday - darbuotojų skaičius;Duomenų valdymo sistemų (EDW ir kt.) duomenų analizavimas, teikimas ir komentavimas vidiniams ir išoriniams klientams;Duomenų teisingumo kontrolės sistemų diegimas ir administravimas. Periodiškas duomenų teisingumo kontroliavimas ir analizavimas.Reikalavimai:Aukštasis universitetinis finansinis, ekonominis arba matematinis išsilavinimas;1 metų analitinio darbo patirtis. Patirtis finansų analizės ar audito stityse - privalumas;Geros anglų kalbos žinios (B2 lygis);Geri MS Office (Excel), apskaitos ir verslo analitinių programų įgūdžiai;Loginis ir analitinis mąstymas bei gebėjimas dirbti komandoje.Įmonė siūlo: Sparčiai augančios tarptautinės inovatyvios įmonės aplinką;Asmeninės ir profesinės karjeros galimybes aukštųjų technologijų srityje;Galimybę į/iš darbo vykti nemokamu autobusu, 70 % kompensuojamus pietus įmonės valgykloje, vaišiname kava / arbata;Motyvacinį papildomų naudų paketą (metinis priedas už rezultatus, draudimas nuo nelaimingų atsitikimų, sveikatos draudimas);Atlyginimą 1500 - 2400 €/Mėn. neatskaičius mokesčių.

Atlyginimas

1500-2400 €/mėn. neatskaičius mokesčių
Thermo Fisher Scientific

Thermo Fisher Scientific

„Thermo Fisher Scientific" – didžiausia pasaulio kompanija, siūlanti produktus ir paslaugas mokslui. Mūsų misija – padėti klientams kurti sveikesnį, švaresnį ir saugesnį pasaulį.

UAB „Thermo Fisher Scientific Baltics“ – kompanijos padalinys Vilniuje, kuriantis ir gaminantis produktus gyvybės mokslų tyrimams bei diagnostikai. Mūsų produktai visame pasaulyje naudojami tiriant genų sandarą, raišką ir įvairovę, kuriant naujus įgimtų, paveldimų ir užkrečiamųjų ligų diagnostikos metodus.

Esame vertinamas kaip geidžiamas darbdavys: 2021 m. Lietuvoje mums įteiktas Verslo lyderystės apdovanojimas, 2020 m. – Metų darbdavio apdovanojimas, 2019 m. buvome pripažinti Lietuvos TOP darbdaviu gamybos sektoriuje.

Nesvarbu, kokia yra jūsų kompetencijos sritis, siūlome prasmingą, mūsų misija pagrįstą darbą ir nuolatinio tobulėjimo kultūrą. Tikime, kad tai yra pagrindas, siekiant įgyvendinti profesinės ir asmeninės karjeros tikslus.
informacija apie Thermo Fisher Scientific
2878 €
Vid. atlyginimas bruto
(89% didesnis už LT vidurkį)
1520
Darbuotojų skaičius
>100 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 2084 €
25% uždirba 2084-2462 €
25% uždirba 2462-3318 €
25% uždirba nuo 3318 €