Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Baltijos technologijų institutas“

Freelance/part time dėstytojas (IT, programavimas)

20-40 €/val. Į rankas
Darbas namuose, Vilnius - UAB „Baltijos technologijų institutas“

Darbo pobūdis

Ieškome IT profesionalų, kurie būtų dirbantys IT srityje, užsiimantys projektais, vadovaujantys savo įmonėms ar IT skyriams. Tikime, kad savo srities ekspertai, išmanantys naujausias sistemas/kalbas/framework’us gali suteikti didžiausią išliekamąją vertę mūsų studentams. Todėl dėstymo valandas priderinsime prie jūsų darbotvarkės, jog nereikėtų atsisakyti nei vienos iš savo dabartinių veiklų. Dėstymo valandos gali būti tiek dienos metu, tiek vakarais, tiek savaitgaliais, priklausomai nuo programos. Užimtumas - nuo 7 val. per savaitę. 

Ieškome komunikabilių savo srities ekspertų, kurie rišliai dėstytų savo mintis ir suprantamai išaiškintų kursą studentams. Tai nėra įprastiniai mokymai, kurių metų dėstoma teorija. Darbas mažose grupėse paremtas vien praktika ir refleksijų teikimu. 

Jūsų paslaugos bus apmokamos pagal individualios veiklos pažymėjimą. Darbo vieta: Vilnius, Kaunas, Klaipėda arba nuotolinis dėstymas.

Reikalavimai darbuotojui

Geri bendravimo įgūdžiai, gebėjimas sunkias temas pateikti suprantamai. 
Šiuo metu yra itin didelis dėstytojų poreikis, tad ieškome bene visų programavimo kalbų dėstytojų, tiek Front-End, tiek Back-End + duomenų analitikos ir machine learning.
Aukštojo išsilavinimo ar kt. pedagoginių reikalavimų nėra. :)
Taip pat norime pabrėžti, kad dėstytojų poreikis priklauso nuo projekto. Jei dabar jūsų užimtumas per didelis, galime tartis dėl dėstymo ne šią akimirką, o rudenį, žiemą, ar 2022-ais metais.

Įmonė siūlo

  • Itin patrauklų atlyginimo paketą.
  • Lankstų darbo laiką, darbą iš namų.
  • Galimybę dirbti nuotoliniu būdu, priklauso nuo jūsų dėstomo dalyko.
  • Turime nuolatinių dėstytojų paskaitų įrašus, turinį, užduotis ir t.t., tikrai suteiksime visapusę pagalbą įvedant jus į jūsų pirmąsias paskaitas. :)
  • Esame lanksti ir atvira inovacijoms įmonė -  turėsite laisvę keisti programų turinį, struktūrą, remsime jūsų projektus.
Galėsite susipažinti, veikti, kurti ir augti kartu su kitais IT profesionalais.

Atlyginimas

20-40 €/val. į rankas
UAB „Baltijos technologijų institutas“

UAB „Baltijos technologijų institutas“

informacija apie UAB „Baltijos technologijų institutas“
2071 €
Vid. atlyginimas bruto
(36% didesnis už LT vidurkį)
14
Darbuotojų skaičius
500 tūkst.-1 mln. €
Pajamos 2020 m.