Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
Skelbimas neaktyvus
Į šį skelbimą CV siųsti nebegalite, tačiau siūlome peržiūrėti kitus:
UAB „KONG ARTHUR LT“

Full stack programuotojas (-a)

1800-3500 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Skaičiuoti »
Į rankas per mėn.
Kaunas - UAB „KONG ARTHUR LT“

Kas esame mes?

Kong Arthur yra sėkmingai auganti Norvegijos technologijų įmonė, teikianti verslo vystymo paslaugas ir kurianti IT sprendimus Skandinavijos rinkoms. Įmonė dirba su projektais telekomunikacijų, energetikos, finansų ir bankininkystės, aukštojo mokslo bei mokslinių tyrimų srityse. Įmonės komandą sudaro įvairūs savo sričių specialistai - verslo vystytojai, dizaineriai, IT specialistai keturiose skirtingose Norvegijos lokacijose. Šiuo metu buriama nauja IT specialistų komanda Kaune.

Kas esi tu?

  • Tu turi aukštąjį išsilavinimą IT srityje ir programavimo darbo patirties (privalumas Java, JavaScript).
  • Tau patinka kurti ir tu niekada nenustoji mokytis.
  • Esi pozityvus ir sugebi dirbti komandoje, noriai daliniesi turimomis žiniomis ir patirtimi.
  • Esi pareigingas, gali dirbti savarankiškai ir prisiimti atsakomybę už atliekamą darbą.

Ką mes siūlome?

Mes siūlome galimybę dirbti su įdomiais projektais, mokytis ir tobulėti dirbant įvairialypėje tarptautinėje komandoje, neformalią ir draugišką darbo aplinką, lankstų darbo grafiką.

Prisijungęs prie mūsų tu tapsi svarbia naujai buriamos komandos dalimi mūsų biure Kaune. Tu būsi komandos, kurios svarbiausi prioritetai yra bendradarbiavimas, drąsa ir gebėjimas įgyvendinti išsikeltus tikslus, dalimi.

Atlyginimas

1800-3500 €/mėn. neatskaičius mokesčių
Atlyginimas priklauso nuo darbuotojo patirties ir kompetencijos.
UAB „KONG ARTHUR LT“

UAB „KONG ARTHUR LT“

Kong Arthur yra sėkmingai auganti Norvegijos technologijų įmonė, teikianti verslo vystymo paslaugas ir kurianti IT sprendimus Skandinavijos rinkoms. Įmonė dirba su projektais telekomunikacijų, energetikos, finansų ir bankininkystės, aukštojo mokslo bei mokslinių tyrimų srityse. Įmonės komandą sudaro įvairūs savo sričių specialistai - verslo vystytojai, grafikos dizaineriai, IT specialistai keturiose skirtingose Norvegijos lokacijose bei Lietuvoje, Kauno mieste. Šiuo metu plečiame savo IT specialistų komandą Kaune.

Kong Arthur mielai dalyvauja diskusijose su savo klientais priimant strateginius technologinius sprendimus, prisidedančius prie jų augimo ir klestėjimo. Turėdama įvairiapusišką specialistų komandą mūsų įmonė gali pasiūlyti savo klientams paslaugas nuo idėjos plėtojimo iki naujų sprendimų projektavimo, įgyvendinimo ir priežiūros.
informacija apie UAB „KONG ARTHUR LT“
2150 €
Vid. atlyginimas bruto
(41% didesnis už LT vidurkį)
4
Darbuotojų skaičius
100-200 tūkst. €
Pajamos 2021 m.