Darbo virtuvėje organizavimas, komandos darbo organizavimas užtikrinant tinkamos maitinimo paslaugos suteikimą;
Komandos atranka, naujokų apmokymas darbo vietoje, nuolatinis ugdymas;
Meniu kūrimas;
Sklandaus proceso užtikrinimas dienos pietų metu, įskaitant reikiamą baro asortimentą, švarą, tvarką;
Reikalingų žaliavų planavimas, užsakymas, kontrolė ir likučių valdymas;
Maisto saugos ir higienos taisyklių laikymosi nuolatinė kontrolė;
Bendravimas su klientais.
Reikalavimai darbuotojui
Virėjo arba gamybos technologo išsilavinimas;
Ne mažiau 3 m. analogiško darbo patirtis maisto gamyboje;
Stiprūs komandos valdymo ir laiko planavimo įgūdžiai;
Komunikabilumas ir užtikrintumas bendraujant su klientais.
Įmonė siūlo
Darbo laiką dienomis nuo pirmadienio iki penktadienio po 8 darbo valandas;
Poziciją, kurioje skatinama atskleisti savo turimas ir įgyti naujas žinias, įgūdžius;
Palaikančius profesionalius kolegas ir vadovus.
Atlyginimas
Nuo 2500 €/mėn. neatskaičius mokesčių
UAB „Taurakalnis“
UAB „Taurakalnis“ - jau daugiau nei 30 metus sėkmingai veikianti viena didžiausių maitinimo įmonių, vykdanti aukšto lygio viešojo maitinimo paslaugų teikimą.