Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
VšĮ „Vyšnių sodas“

Gyvūnų prieglaudos darbuotojas

500-700 €/mėn. Į rankas
Vilnius - VšĮ „Vyšnių sodas“

Darbo pobūdis

Pirmas darbuotojas. Darbo pobūdis šuniukų prieglaudoje:
  • patalpų/aplinkos tvarkymo ir valymo darbai, globotinių maitinimas, vedžiojimas. Reikalui esant gyvūnų vežimas į klinikas ir atgal, fotografavimas, svečių priėmimas, gyvūnų dovanojimas. Ieškome žmogaus, nebijančio fizinio darbo. SVARBU! Grafikas apima visus savaitgalius, arba kas antrą savaitgalį, taip pat šventines dienas.

Antras darbuotojas. Katyčių prieglaudoje vyks rytiniai tvarkymosi darbai (kraikdėžių valymas ir dezinfekavimas, kraiko maišų nešiojimas, grindų plovimas), papildomai apmokysime:
  • atlikti procedūras ligoniams,
  • kontaktuoti su gyvūnų norėtojais pagal anketas,
  • pildyti gyvūnų dokumentaciją,
  • atlikti kitus kasdieninius darbus (laiškai, skambučiai, prekių užsakymas ir pan.).
Darbuotojas turi nebijoti laukinių kačių, nemalonių kvapų, platinamų virusų.

Svarbu! Ieškome vairuojančio ir savo automobilį turinčio atsakingo žmogaus ilgalaikiam darbui (galintys dirbti tik laikinai netinka). Taip pat tokio, kuris galėtų esant prieglaudoje nenumatytiems atvejams darbą pradėti anksčiau, arba baigti vėliau (savanorystės pagrindu).
Atlyginimas nuo 500 eurų atskaičius mokesčius (priklausys nuo darbuotojo gebėjimų, noro mokytis ir motyvacijos siekiant bendrų organizacijos tikslų).

Reikalavimai darbuotojui

Motyvacija gelbėti beglobius gyvūnus ir norėti dalį laiko skirti savanorystei ne darbo metu. Greitas darbo tempas, savarankiškumas, B kategorijos vairuotojo pažymėjimas, nuosavas automobilis, kuriuo kartais bus vežami sergantys bei sužaloti gyvūnai.

Įmonė siūlo

Ilgalaikį ir prasmingą darbą, socialines garantijas.

Atlyginimas

500-700 €/mėn. į rankas
VšĮ „Vyšnių sodas“

VšĮ „Vyšnių sodas“

VšĮ "Vyšnių sodas" padeda sužalotiems beglobiams gyvūnams, socializuoja negalią turinčias laukines kates.
VšĮ „Vyšnių sodas“ vykdo PSP (Pagauk-Sterilizuok-Paleisk) programas, taip mažindama beglobių gyvūnų skaičių Lietuvoje. Bendradarbiaudami su veterinarijos klinikomis (pagal sudarytas sutartis) suteikiame būtinąją veterinarinę pagalbą sunkiai sužalotiems, arba kitaip kenčiantiems gyvūnams, fiziškai ir psichologiškai reabilituojame iš namų išmestas ir lauke įgūdžių išgyventi neturinčias kates, bei surandame joms naujus namus. Pagal galimybes padedame laukinių kačių maitintojams Vilniaus miesto savivaldybės oficialiai registruotose maitinimo vietose, kur gyvūnai yra aktyviai sterilizuojami.
Viešoji įstaiga „Vyšnių sodas“ – gyvūnų globėjo statusą turinti gyvūnų globos organizacija (Valstybinės Maisto ir Veterinarijos tarnybos įsakymas dėl VšĮ „Vyšnių sodas“ įtraukimo į gyvūnų globėjų sąrašą gautas 2017 m. vasario 14 d. Nr. 69V1-47). Įstaigos globojami šunys ir katės yra laikomi dvejose patalpose Vilniuje.

  • Gyvūnų globos namų, kuriuose laikomi šunys ir esančių adresu Zuikių g. 51B veterinarinio patvirtinimo numeris: LT 55-13-007.
  • Gyvūnų globos namų, kuriuose laikomos katės ir esančių adresu Švitrigailos g. 11K-107 veterinarinio patvirtinimo numeris: LT 55-13-006.
informacija apie VšĮ „Vyšnių sodas“
1320 €
Vid. atlyginimas bruto
5
Darbuotojų skaičius