Naujai atsidarantis Klaipėdoje restoranas pildo savo komandą naujais šeimos nariais.
Karštųjų bei šaltųjų patiekalų ruošimas
restorano atsakingoje virtuvėje,
kur pirmenybė teikiama natūraliems maisto produktams;
Patiekalų ruošimas pagal patvirtintas technologines korteles;
Sklandus savo darbo organizavimas;
Higienos reikalavimų laikymasis;
Darbas slenkančiu grafiku (pilnas etatas).
Reikalavimai darbuotojui
Patirtis restorane maisto gaminimo srityje (privalumas);
Orientacija į kokybišką rezultatą;
Gebėjimas dirbti komandoje;
Noras dirbti ir tobulėti,
Atsakingumas,
Darbštumas,
Punktualumas.
Įmonė siūlo
Įdomų darbą su šviežiais ir nepigiais produktais;
draugiškas darbo sąlygas;
lankstų darbo grafiką;
maitinimą;
socialines garantijas;
laiku mokamą atlyginimą.