Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „GiveLove“

PARDAVIMO PROJEKTŲ VADOVAS (-Ė)

800-1600 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „GiveLove“

Vertės pasiūlymas Jums:

Kviečiame prisijungti prie mūsų komandos. Žadame patogų biurą, puikias darbo priemones, sąžiningą atlygį ir motyvuojančius priedus. Tikime, kad perspektyvi mūsų verslo sritis, ilgametė patirtis, ištikimi klientai ir puikus rinkos potencialas galėtų būti geros priežastys apsvarstyti pasiūlymą. Užtikrinsime pagarbą Jūsų idėjoms, įkvepiančias kolektyvo tradicijas ir karjeros perspektyvas.
Norėtume pasiūlymą pristatyti išsamiau, tad siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Pagrindinės užduotys ir atsakomybės:

kryptingai didinti naujų klientų skaičių, užtikrinti partnerystės ryšius su klientais, tinkamą projektų valdymą ir klientų lūkesčių įgyvendinimą. Tam pasitarnaus ne tik patikimi mūsų tiekėjai, bet ir profesionali kolegų pagalba.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai:

Tikimės, kad turite sėkmingos aktyvių pardavimų ir projektų valdymo patirties bei žinių; mokate planuoti laiką ir nustatyti prioritetus bei profesionaliai derėtis, gebate savarankiškai priimti sprendimus ir atkakliai siekiate rezultato. Manome, kad puikiai dirbate kompiuteriu, turite vairuotojo pažymėjimą. Užsienio kalbų žinojimą laikysime privalumu.

Jei įdomus darbas sėkmingoje kompanijoje – Jūsų tikslas, tuomet siųskite CV dabar !

Atlyginimas

800-1600 €/mėn. į rankas
UAB „GiveLove“

UAB „GiveLove“

UAB „GiveLove“ – naujas vardas, vienijantis tris įmones, dirbančias verslo dovanų rinkoje daugiau nei 20 metų. Dovanos partneriams, kolegoms, darbuotojams, reklaminė atributika renginiams, drabužiai su logotipais – tai, ką mokame geriausiai. Tikimės, kad mūsų pavadinime užkoduotas požiūris į klientą, į darbuotoją, į pačią dovaną padeda gyventi ir plėsti verslus lengviau. Sužinokite apie mus daugiau internete .

Aplankykite mus socialiniuose tinkluose:
Facebook: ,
LinkedIn: ,
Instagram: .
informacija apie UAB „GiveLove“
2528 €
Vid. atlyginimas bruto
(66% didesnis už LT vidurkį)
12
Darbuotojų skaičius
200-300 tūkst. €
Pajamos 2022 m.