Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
Skelbimas neaktyvus
Į šį skelbimą CV siųsti nebegalite, tačiau siūlome peržiūrėti kitus:
UAB „Stentron“

INŽINIERIUS (-Ė) – TECHNIKAS (-Ė)

850-1500 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Stentron“

Mūsų pasiūlymas Jums

Kviečiame į nedidelę, augančią komandą itin perspektyvioje verslo srityje. Tikimės, kad Jums svarbu ilgalaikė karjera finansiškai sėkmingoje, stabilioje ir patikimoje kompanijoje; išsamūs apmokymai ir visapusiška pagalba; patogios darbo sąlygos ir šiuolaikiškos darbo priemonės, paprastas, neformalus bendravimas, sąžiningas finansinis atlygis ir motyvavimo sistema. Užtikrinsime pagarbą Jūsų nuomonei, poreikiams ir asmeniniam laikui.
Susipažinkime - siųskite savo gyvenimo aprašymą. Jūsų asmens duomenų ir sveikatos saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Būsimos atsakomybės

Tikimės, kad po išsamių apmokymų apie mūsų atstovaujamus prekės ženklus profesionaliai vykdysite įrangos įdiegimo darbus kliento patalpose, apmokysite kliento darbuotojus, konsultuosite klientus jiem rūpimais klausimais, padėsite apsispręsti dėl papildomų įsigijimų esant poreikiui ir užtikrinsite ilgalaikius santykius su klientais. Šiame darbe svarbu nuolat sekti technologijų naujienas, bendradarbiauti, bendrauti su įrangos tiekėjais ir partneriais, nuolat atnaujinti savo žinias. Jūsų pagalba bus svarbi ne tik klientams, bet ir kolegoms iš mūsų įmonių grupės.
Plačiau apie atsakomybes - susitikimo metu. O kol kas kviečiame pasidomėti atidžiau – apsilankykite mūsų internetinėje svetainėje.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Manome, kad sėkmingam darbui praverstų šios žinios, įgūdžiai, bruožai: aukštesnysis/ aukštasis išsilavinimas, panašaus darbo patirtis, kompiuterinis raštingumas, profesionalus, mandagus bendravimas ir vairuotojo pažymėjimas. Prireiks anglų kalbos žinių gilinantis į techninę informaciją apie produktus ir dalyvaujant seminaruose.
Jei suprantate, kad laimingas klientas – svarbiausia Jūsų užduotis, jei mokate dirbti atsakingai ir savarankiškai, domitės technologijomis ir nebijosite paimti grąžto į rankas, jei prireiks, nedelskite - siųskite savo gyvenimo aprašymą jau dabar.

Atlyginimas

850-1500 €/mėn. į rankas
pirmasis skaičius – fiksuota atlyginimo dalis, antrasis – potencialiai uždirbamas atlyginimas su premijomis už darbo rezultatus
UAB „Stentron“

UAB „Stentron“

UAB “Stentron” – parduoda ir diegia naujos kartos belaides įeigos kontrolės sistemas.
Ar žinote, kad šiuo metu vyksta technologinė revoliucija, kai elektroninės spynos keičia mechanines? Kodėl mes turime 70% Lietuvos rinkos ir esame sumontavę daugiau nei 7000 naujos kartos belaidžių elektroninių spynų? Nes mes specializuojamės bei esame “protingų” belaidžių elektroninių spynų pradininkai Lietuvoje, atstovaujantys geriausius šios srities Europos gamintojus savo technologija neturinčius lygių pasaulyje. UAB “Stentron” – tai elektroninės spynos. Tik elektroninės.
Sąžiningumas ir skaidrumas prieš darbuotojus, klientus, partnerius ir valstybę - kertinės mūsų vertybės. Sužinokite apie mus daugiau internetinėje svetainėje
Šiuo metu į profesionalų komandą kviečiame darbuotoją šioms pareigoms:
informacija apie UAB „Stentron“
2
Darbuotojų skaičius
300-500 tūkst. €
Pajamos 2018 m.