Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Seovoras“

IŠORINIO SEO SPECIALISTAS (-Ė)

500-600 €/mėn. Į rankas
Kaunas - UAB „Seovoras“

Mūsų pasiūlymas:

Perspektyvus darbas žinomoje, sėkmingoje įmonėje, karjeros potencialas; sąžiningas atlygis; šiuolaikiškos darbo priemonės, patogus biuras Technikos g.7, Kaune, įkvepiantys vadovai – geros priežastys pasiryžti dalyvauti atrankoje ir tęsti karjerą vienoje perspektyviausių verslo sričių. Dalinsimės savo sukauptomis žiniomis, perduosime know-how, siūlome lankstumą planuojant savo darbo laiką ir smagaus bendravimo tradicijas.
Nedelskite – siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Būsimos atsakomybės ir pareigos:

Teks planuoti nuorodų tinklelį ir plėsti (outreach & link building) pagal suderintą strategiją; atlikti reguliarius SEO auditus – vidinius ir išorinius, vystyti SEO projektus, plečiant kokybiškų nuorodų tinklą internete; didinti organinį klientų srautą Google platformoje; užtikrinti kokybišką komunikaciją su projektų kūrėjais, valdytojais; teikti savalaikes ataskaitas klientams.

Lūkesčiai kompetencijai:

Tikimės, kad turite sėkmingos SEO patirties; suprantate ir gebate analizuoti Search Console bei Google Analytics duomenis; išmanote techninius SEO aspektus; turite skaitmeninės rinkodaros žinių, domitės interneto naujienomis. Puikus anglų kalbos žinojimas, analitinis mąstymas, profesionalus bendravimas ir suplanuotas rezultato siekimas- būtini dalykai. Jūsų darbo patirtį SEO, auditų, raktažodžių analizės srityje ir turinio kūrime laikytume privalumais. Kaip, beje, ir turimus Google Analytics sertifikatus.

Atlyginimas

500-600 €/mėn. į rankas
UAB „Seovoras“

UAB „Seovoras“

UAB “SEOvoras” - SEO gamybininkai, besispecializuojantys dažniausiai atliekamų bei efektyviausių SEO darbų greitame ir profesionaliame atlikime. Mūsų klientai vertina, kad laikomės aiškių, nauda lankytojui pagrįsto SEO, principų, bei interneto, kaip vieno iš geriausių žmonijos kūrinių, tobulinimo filosofijos. SIūlome išskirtinius SEO paslaugos kiekius į kainos vienetą, nenumušant bendros paslaugos kokybės (Vorai negrybauja -taikome profe-sionalias metodikas, o ne bobučių kliedesius). Mūsų misija – nešti didžiausią SEO naudą klientui į išleistą eurą Lietuvoje. Mūsų vizija – tapti efektyviausia ir geidžiamiausia SEO gamybos įmone smulkiems ir vidutiniams verslams. Mūsų kasdienybė – on the Web
Kviečiame naują komandos narį (-ę) šioms pareigoms:
informacija apie UAB „Seovoras“
2615 €
Vid. atlyginimas bruto
(72% didesnis už LT vidurkį)
9
Darbuotojų skaičius
500 tūkst.-1 mln. €
Pajamos 2022 m.