Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Gitana“

IT specialistas

600-1200 €/mėn. Į rankas
Klaipėda - UAB „Gitana“

Darbo pobūdis

kompiuterių remontas, gedimų nustatymas, šalinimas, IT techninės bei programinės įrangos diegimas ir konfigūravimas, IT techninės bei programinės įrangos gedimų nustatymas ir šalinimas, vartotojų konsultavimas, kompiuterių surinkimas/išrinkimas ir t.t.

Reikalavimai darbuotojui

supratimas IT srityje, geras kompiuterinės ir programinės įrangos bei operacinių sistemų išmanymas, patirtis atliekant kompiuterinės įrangos problemų šalinimą/diagnostiką, geri bendravimo įgūdžiai, atsakomybės jausmas, gebėjimas spręsti problemas, analitinis mąstymas, siekimas tobulėti, vairuotojo pažymėjimas, energingumas, kruopštumas, paslaugumas, linksmumas, drąsumas, išreiškiantis savo nuomonę.

Įmonė siūlo

Nuolatinį darbą, gerą darbo aplinką, galimybes tobulėti

Atlyginimas

600-1200 €/mėn. į rankas
UAB „Gitana“

UAB „Gitana“


UAB „Gitana“ - viena iš lyderiaujančių profesionalių įrankių prekybos įmonių, Lietuvoje veikianti jau 30 metų. Pagrindinė įmonės veikla - sklandus statybos, pramonės ir transporto įmonių aprūpinimas profesionalia ir kokybiška įranga ir įrankiais. Įmonė taip pat teikia patikimas techninės priežiūros paslaugas. Mūsų įmonės stabilumą ir patikimumą garantuoja maža darbuotojų kaita ir nuolat auganti metinė apyvarta. Šiuo metu 9 įmonės skyriuose Lietuvoje dirba virš 200 darbuotojų. Nuolatinis darbuotojų mokymas bei tobulinimas gamintojų rengiamuose kursuose ir praktiniuose seminaruose - tai mūsų ilgalaikė investicija ir darbuotojų profesionalumo garantas.
informacija apie UAB „Gitana“
3430 €
Vid. atlyginimas bruto
(2 kartus didesnis už LT vidurkį)
215
Darbuotojų skaičius
30-50 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 2105 €
25% uždirba 2105-2685 €
25% uždirba 2685-3997 €
25% uždirba nuo 3997 €