Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
DARBO RINKOS LYDERIS 2023
I vieta IT ir telekomunikacijų kategorijoje

IT techninis specialistas

1400-2100 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Skaičiuoti »
Į rankas per mėn.
Vilnius - Telia

Mes esame

Šiuo metu ieškome IT technikos specialisto. Esu Danas Pušinskas ir vadovauju Service Desk komandai Enterprise Service Desk komandoje – ši nauja galimybė IT Service Desk agentui tikrai gali būti kažkuo ypatinga tiems, kurie laukia naujų iššūkių, ar esate pasiruošę mane išgirsti?

Šios pareigos yra Telia Global Services Lietuva. „Telia Global Services Lithuania“ yra „Telia Company“ kompetencijų centras, teikiantis produktus ir paslaugas IT, tinklų, analizės, pirkimų, personalo ir finansų operacijų srityse.

Kitas tavo iššūkis?

IT techninis specialistas bus atsakingas už kokybiško pasaulinio lygio pagalbos, susijusios su IT paslaugomis ir įrankiais, teikimą maždaug 20 000 vidinių vartotojų Šiaurės ir Baltijos šalyse. Būsite pirmasis kontaktinis asmuo visoms su IT naudotojais susijusiomis užklausomis, padėsiančiomis naršyti programas arba sprendžiant paprastus kasdienius klausimus telefonu ir žiniatinklio forma. Mūsų vidinė duomenų bazė padės atlikti kasdienes užduotis.

Iš viso esame daugiau nei 1000 žmonių, planuojančių per ateinančius metus dar labiau plėstis. Mes esame ne įprasta pirmoji eilutė, o 1,5 eilutės. O norint tapti 1,5 eilute, surengiame visus reikalingus mokymus (ne tik jūsų įstojimo kelionėje, bet ir jūsų profesiniam augimui).

Kas tu esi?

Jūs būsite mūsų IT balsas, todėl turėsite būti paslaugūs, orientuoti į klientą ir lankstus greitai mąstantis žmogus, kuriam patinka iššūkis greitai koordinuoti ir spręsti problemas vietoje. Kadangi palaikysite vartotojus tarptautinėje aplinkoje, puikūs koordinavimo ir bendravimo anglų kalba įgūdžiai yra labai svarbūs. Galbūt norite pakeisti savo karjeros kelią arba ką tik baigėte universitetą, bet kokiu atveju – tai puiki stojimo pozicija norint pradėti ir augti kaip profesionalui Telia Company (ir mes turime puikių pavyzdžių). 

Tavo asmenybė:

  • Nebūtinas IT specialistas, bet turi daug aistros IT ir klientams;
  • Greitai veikiantis ir gebantis išlikti ramus stresinėse situacijose;
  • Orientacija į kokybę ir rezultatą.

Jūsų patirtis:

  • Laisvai moki anglų ir lietuvių kalbas (žodžiu ir raštu);
  • Baziniai darbo kompiuteriu įgūdžiai ir patirtis;
  • Ankstesnė klientų/vartotojų aptarnavimo patirtis būtų privalumas.

Ką rasite mūsų namuose?

Mes tikime, kad žmonės klesti kryptingoje ir į vertybes orientuotoje kultūroje. Sveiki atvykę į „Telia“ – tai jūsų kita didelė galimybė. Jūs dalyvausite įdomioje kelionėje, kuriant naujos kartos telekomunikacijų tinklą, o mes pažadame padėti jums augti tiek profesionaliai, tiek asmeniškai. Mes tikime savarankiškumu, kai prisiimi atsakomybę už savęs išreiškimą ir puikių rezultatų siekimą. IT ir telekomunikacijos yra ne tik mūsų verslas, bet ir mūsų aistra. Prisijungsite prie laimėjusios komandos, dirbsite su talentingais žmonėmis ir padėsite kurti idėjas bei sprendimus efektyviam verslui ir geresniam gyvenimui.

Dirbdami šias pareigas gausite bazinį atlyginimą nuo 1 399 Eur (bruto) iki 2 098 Eur (bruto) per mėnesį ir metinius priedus, kurie priklauso nuo jūsų kompetencijų ir jūsų bei Telia rezultatų. Be to, kiekvienam darbuotojui Telia turi papildomą išmokų darbuotojams paketą, į kurį įeina:

  • Sveikatos draudimas ir pensijų planas;
  • Įvairios Telia ir partnerių nuolaidos ir pasiūlymai;
  • Papildomos atostogų dienos;
  • Darbas;
  • Lankstumas, leidžiantis suderinti darbą ir asmeninį gyvenimą;
  • Galimybę augti tiek asmeniškai, tiek profesionaliai naudojant vidines programas;
  • Atvirą, ramią ir smagią darbo aplinką;
  • 20000 nuostabių kolegų Šiaurės ir Baltijos šalyse.

Suinteresuotas?

Jei nori prisijungti prie mano komandos, kreipkis dėl darbo! Norite sužinoti daugiau, parašykite man arba atsiųskite man žinutę LinkedIn.

Nekantriai laukiame jūsų paraiškos ir, norėdami užtikrinti, kad jūsų asmens duomenys būtų saugomi saugiai, maloniai prašome kreiptis per mūsų įdarbinimo sistemą. Paskutiniuose etapuose bus atlikti reikiami valdikliai.

Sveiki atvykę į „Telia“ – tegul būna geriau!

Atlyginimas

1400-2100 €/mėn. neatskaičius mokesčių
DARBO RINKOS LYDERIS 2023
I vieta IT ir telekomunikacijų kategorijoje

Telia

„Telia“ yra prijungtų technologijų, leidžiančių klestėti kartoms, namai – tai novatoriški būdai verslui tapti išmanesniam, o visuomenei – tvaresnei. Kartu mes darome geriau.
Žiūrėti visus šios įmonės skelbimus (17)
informacija apie Telia
1912
Darbuotojų skaičius
>100 mln. €
Pajamos 2023 m.

Jus taip pat gali sudominti: