Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
Skelbimas neaktyvus
Į šį skelbimą CV siųsti nebegalite, tačiau siūlome peržiūrėti kitus:
Modus Group

JAUNESNYSIS(-IOJI) SPECIALISTAS(-Ė) (FINANSŲ SKYRIUJE)

Vilnius - Modus Group

Apie verslo šaką:

Sakytume jog finansai – tai tik bankai, biudžetai ir Excel‘is? Tik ne pas mus. Darbas MODUS GROUP finansų srityje – tai 50 % analitikos ir 50 % nestandartinių sprendimų įgyvendinimo. Mūsų grupės finansinė vizija „kelia apetitą“, o įgyvendinami projektai neturi geografinių sienų. Jeigu ir Tau finansai atrodo „skaniai“, prisijunk!

Galimybės Tau:

Mūsų JAUNESNYSIS(-IOJI) SPECIALISTAS(-Ė) (FINANSŲ SKYRIUJE) astakingas(-a) už Grupės įmonių inventorizacijos aprašų rengimą bei tikrinimą. Jis(ji) atsakingas už skolų suderinimą su pirkėjais/tiekėjais, taip pat prisideda prie kitų darbų ir projektų.

Prisijunk prie mūsų, jei Tu:

Aukštojo išsilavinimo finansų, ekonomikos ar pan. srityje (gali būti paskutinio kurso studentas(-ė));
Gebėjimas veikti besikeičiančioje aplinkoje;
Kruopštumas, atsakingumas, iniciatyvumas, orientacija į rezultatą;
Geri darbo kompiuteriu įgūdžiai (excel);
Gebėjimas analizuoti anglų k. pateiktus dokumentus, rusų kalba – privalumas.
Modus Group

Modus Group

Modus Group istorija prasidėjo 1993-aisiais Lietuvoje. Per 30 metų bendrovė išaugo į sėkmingą tarptautinį verslą. Šiandien įmonių grupė veikia jau devyniose rinkose: Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje, Nyderlanduose, Ukrainoje, Baltarusijoje, Italijoje ir Ispanijoje. Pagrindinės Modus Group veiklos sritys: atsinaujinanti energetika (Green Genius), mobilumo paslaugos (CityBee) ir automobilių prekyba. Įmonių grupė atstovauja 14 pasaulyje gerai žinomų automobilių prekės ženklų, tarp jų Porshe, Bentley, Fiat, Jeep, Maserati ir kt. Nuolat ieškodami plėtros galimybių ir augindami verslą, vadovaujamės strateginėmis gairėmis: investuojame į ateitį, tikime tvarumu ir dirbame išmaniai (investing into future, trusting green, working smart).
informacija apie Modus Group
3379 €
Vid. atlyginimas bruto
(2X higher than LT average)
9
Darbuotojų skaičius
500 tūkst.-1 mln. €
Pajamos 2022 m.