Organizuoti, kontroliuoti ir užtikrinti sklandų restorano darbą;
Užtikrinti aptarnavimo ir gamybos kokybės standartų laikymąsi;
Restorano darbuotojų paieška, koordinavimas ir kontrolė;
Darbuotojų mokymas ir ugdymas;
Vykdyti finansinę ir ūkinę restorano apskaitą;
Finansinių tikslų siekimas ir įgyvendinimas.
Reikalavimai darbuotojui
Vadovaujamo darbo patirtis maitinimo srityje;
Puikūs personalo komandos formavimo ir motyvavimo įgūdžiai;
Atsakingumas, organizuotumas, sąžiningumas ir orientacija į puikius darbo rezultatus;
Aukštasis/aukštesnysis išsilavinimas.
Įmonė siūlo
Galimybę vadovauti aukšto lygio restoranui;
Įdomų ir perspektyvų darbą profesionalioje komandoje;
Nuolatinį profesinį tobulėjimą.
UAB „Taurakalnis“
UAB „Taurakalnis“ - jau daugiau nei 30 metus sėkmingai veikianti viena didžiausių maitinimo įmonių, vykdanti aukšto lygio viešojo maitinimo paslaugų teikimą.