Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Meganora“

KELIONIŲ AGENTAS (-Ė)

600-1300 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Meganora“

Pasiūlymas vertas dėmesio, nes:

Darbą Pasirink Sparnus komandoje lengva pamilti - vykstame į info-turus bei susipažįstame su naujomis kryptimis. Kelionių pasiūlymus ruošiame klientams, kurie kreipiasi į mus, tad papildomai klientų paieška užsiiminėti nereikia. Daugiausia pardavimų įvyksta internetu, o darbuojamės jaukiame biure, kuriame - jokio aprangos kodo, o kartais atsivedame ir augintinius. Kartais dirbame gamtoje, namuose ar prie jūros - kur randame daugiausiai įkvėpimo. Dažnai mokomės. Įmonė penktadieniais vaišina pietumis. O savaitgaliais mes ilsimės.
Vertiname efektyvią ir sąžiningą finansinės motyvacijos sistemą bei puikias perspektyvas įgyvendinti savo idėjas, kurti savo klientų ratą ir tapti atsakingais už tam tikras kelionių kryptis. Esame viena didžiausių internetinių kelionių agentūrų Lietuvoje.
Vis dar abejojate? Neverta! Siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Atsakomybių sritis:

Konsultuosite klientus, reaguosite į gaunamas užklausas ir kokybiškai pardavinėsite keliones. Beje, asistentė padės išvengti smulkių techninių užduočių.

Lūkesčiai kompetencijai:

Tikimės, kad bendrauti su klientais ne tik mokate, bet ir mėgstate, gebate išsiaiškinti jų lūkesčius ir sudaryti teigiamą įspūdį. Jei mėgstate keliauti, turite panašaus darbo patirties, susikalbate anglų ir rusų kalbomis, lengvai įsiliejate į kolektyvą ir norite užsidirbti – pasikalbėkime. Atsiųskite savo CV dabar.

Atlyginimas

600-1300 €/mėn. į rankas
UAB „Meganora“

UAB „Meganora“

Mūsų įmonės „Meganora“ veikla prasidėjo dar 2003-siais. Esame Pasirinksparnus.lt - kelionės, kurių verta laukti. Mūsų komanda remiasi pažangiausia IT inžinerija Lietuvos turizmo sektoriuje, kuri keliautojams leidžia patogiau išsirinkti savąją kelionę ir ją nedelsiant įsigyti. Rekvizitai.lt mus rekomenduoja kaip vieną iš 6% stabiliausių įmonių Lietuvoje ekonominio verslo stabilumo ir patikimumo aspektu! Plėtojame verslą skaidriai ir atsakingai, kad pasitikėtumėte mumis, o mes - savo partneriais. Sužinokite daugiau:

Mes nuoširdžiai tikime, džiaugiamės bei mėgaujamės tuo, ką darome ir atėjo metas stiprinti turimas pajėgas, tad kviečiame Jus prisijungti šioms pareigoms: