Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
Skelbimas neaktyvus
Į šį skelbimą CV siųsti nebegalite, tačiau siūlome peržiūrėti kitus:
UAB „Aukso lyra“

Klientų aptarnavimo specialistė (-as)

Nuo 1200 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Skaičiuoti »
Į rankas per mėn.
Vilnius - UAB „Aukso lyra“

Darbo pobūdis

Parduotuvėje konsultuosite klientus, padėsite išsirinkti vaikučiams batukus ir dirbsite su prekėmis. Pilnam etatui darbas nuo 9:30 iki 21:00 val. slenkančiu grafiku.

Galimybė dirbti pusė etato gabiems, norintiems gerai užsidirbti studentams, nes galimas darbas tik savaitgaliais nuo 12:00 val. iki 19 val.

Tikimės, kad Jūs esate

Pozityvus , kiekvieną dieną norintis kažko naujo išmokti. Tikimės, kad Jums įdomu bendrauti su klientais, smagu padėti išsirinkti reikalingą prekę. Tikslas ne parduot bet ką, o tikslas supažindinti klientą su prekėmis, atskleidžiant jų geriausias savybes.

Batukas.lt Jums siūlo

Kiti privalumai

Kiekvienais metais didėjančią algą ir papildomus priedus už stažą Mokymus, kurie Jums pravers visose gyvenimo situacijose Gamintojų organizuojamus konkursus Galimybę kilti pareigose ir gauti papildomą darbo užmokestį

Atlyginimas

Nuo 1200 €/mėn. neatskaičius mokesčių
UAB „Aukso lyra“

UAB „Aukso lyra“

Avalynė vaikams turi sukurti maksimalią laisvę, saugumą ir patogumą visais jų gyvenimo etapais. Batukas.lt profesionaliai aptarnaudamas ir padėdamas išsirinkti geriausią vaikučiui avalynės modelį, stengiasi tai įgyvendinti. Prekiaujame visame pasaulyje žymiais gamintojais tokiais kaip ECCO, GEOX, VIKING, SUPERFIT, BIOMECANICS ir t.t.
informacija apie UAB „Aukso lyra“
1222 €
Vid. atlyginimas bruto
22
Darbuotojų skaičius
1-2 mln. €
Pajamos 2022 m.