Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB Baldų studija „Inkilas“

KONSTRUKTORIUS/PROJEKTUOTOJAS (BALDAI)

1000-1200 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB Baldų studija „Inkilas“

Siūlome Jums:

Patogias darbui sąlygas, visas reikalingas priemones, bendradarbiaujančius kolegas, pagarbą Jūsų sprendimams ir užtikrintai sąžiningą atlygį bei skatinimo priemones.
Norėtume išsamiau aptarti darbo Baldų studijoje “Inkilas” privalumus ir perspektyvas, tad siųskite savo gyvenimo aprašymą ir pasikalbėkime. Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Atsakomybės ir pareigos:

Ieškoti technologinių sprendimų konstruojant nestandartinius baldus (virtuves, spintas, namų įrengimui skirtus baldus); ruošti gamybinius baldų brėžinius, technologines specifikacijas; užsakyti medžiagas, furnitūrą; prižiūrėti gamybos procesą, siekiant užtikrinti gaminio kokybę. Plačiau- susitikimo metu.
Šiuolaikiškas biuras Savanorių pr.180, Vilniuje, lankstus darbo grafikas, tiesioginis pavaldumas įmonės vadovui.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai:

Tikimės, kad turite panašaus darbo patirties baldų gamybos įmonėje – projektavote baldų konstrukcines dalis ir tobulinote pagal užsakovų pageidavimus; koordinavote gamybos projektus, rengėte gaminių konstrukcijų ir sudarančių elementų aprašymus; skaičiavote kainas ir savikainas. Reikėtų SolidWorks ar Sketchup įgūdžių ir Jūsų motyvacijos tęsti karjerą šioje srityje.
Nedvejokite- siųskite CV, sužinokite daugiau !

Atlyginimas

1000-1200 €/mėn. į rankas
UAB Baldų studija „Inkilas“

UAB Baldų studija „Inkilas“

UAB Baldų studija “Inkilas” – jauna, progresyvi kompanija, vertinama už kokybiškus produktus ir pagarbą kliento poreikiams. Gaminame baldus namams, biurams, kavinėms, viešosioms erdvėms. O bendraudami su klientais, architektais, dizaineriais supratome, kad ne visada pakanka standartinių sprendimų kuriant nestandartinius baldus, todėl kiekvienas naujas iššūkis tampa mūsų kokybišku sprendimu. Daugiau apie mus skaitykite internetinėje svetainėje
Sėkmingam darbui profesionalioje komandoje kviečiame naujoką šioms pareigoms:
informacija apie UAB Baldų studija „Inkilas“
998 €
Vid. atlyginimas bruto
11
Darbuotojų skaičius
300-500 tūkst. €
Pajamos 2021 m.