Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
Kauno šokio teatras „Aura“

Kultūros projektų vadovas (-ė)- vadybininkas (-ė) -

1300-1500 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Skaičiuoti »
Į rankas per mėn.
Kaunas - Kauno šokio teatras „Aura“

Darbo pobūdis

Teatro pasirodymų Lietuvoje ir užsienyje organizavimas, projektų teikimas ir jų įgyvendinimas, dalinis spektaklių techninis paruošimas ir įgyvendinimas, renginių ataskaitų ir sąmatų rengimas Kauno m. savivaldybei. Žiūrovų pritraukimas įvairiomis priemonėmis. Bilietų platinimo organizavimas. Darbas su dokumentų valdymo programa (DVS, NEVDA).
Tarptautinių teatro ryšių palaikymas bei plėtojimas, paraiškų į užsienio festivalius teikimas, užsienio gastrolių organizavimas, susirašinėjimas su užsienio partneriais dėl būsimų projektų, mainų, gastrolių ir pan. Tarptautinės šokėjų atrankos į teatro trupę organizavimas, susirašinėjimas su potencialiais kandidatais.
Tarptautinio šokio festivalio AURA koordinavimas: dalyvavimas programos sudaryme, susirašinėjimas su festivalio dalyviais, jų dalyvavimo sąlygų suderinimas, erdvių paieška ir užsakymas, festivalio išlaidų sąmatos sudarymas ir išlaidų koordinavimas, festivalio reklamos koordinavimas, festivalio programoje numatytų spektaklių techninio įgyvendinimo priežiūra (techninės komandos sudarymas bei bendradarbiavimas), rūpinimasis festivalio svečių priėmimu (apgyvendinimu, maitinimu, vietiniu transportu ir t.t.), savanorių komandos formavimas bei darbų paskirstymas.
Dauguma išvardintų užduočių yra atliekamos dirbant komandoje (renginių organizavimas, bilietų platinimas, reklamos strategijos kūrimas ir įgyvendinimas, renginių viešinimas, bilietų platinimas ir kt.).

Reikalavimai darbuotojui

Geros lietuvių, anglų kalbų žinios, strateginis bei analitinis mąstymas, gebėjimas dirbti komandoje, novatoriškumas ir naujovių siekimas, verslumas, savarankiškumas, komunikabilumas, ekonominis mąstymas, orientacija į rezultatus, geri organizaciniai įgūdžiai, pozityvumas. Patirtis renginių organizavimo srityje ir / ar tarptautinių projektų koordinavime. Lengvojo automobilio vairavimo įgūdžiai būtų privalumas. Pradėti dirbti nuo 2020-03-02 (terminuota darbo sutartis).

Įmonė siūlo

Įdomų ir atsakingą darbą, puikias darbo sąlygas, perspektyvą tobulėti ir gilinti žinias.

Atlyginimas

1300-1500 €/mėn. neatskaičius mokesčių
Papildomi priedai dirbant su kultūros projektais.
Kauno šokio teatras „Aura“

Kauno šokio teatras „Aura“

Kauno šokio teatras „Aura“ – pirmasis profesionalus šiuolaikinio šokio teatras Lietuvoje, tęsiantis ir vystantis Lietuvos šiuolaikinio šokio tradicijas, susietas Danutės Nasvytytės ir Kiros Daujotaitės vardais.

Teatro meno vadovė – choreografė, pedagogė Birutė Letukaitė.

Nuo 2014 m. šokio teatro “Aura” trupė - tarptautinė, kuriai šiuo metu priklauso profesionalūs šokėjai iš Belgijos, Brazilijos, Japonijos, JAV, Lietuvos, Norvegijos, P. Korėjos, Prancūzijos ir Škotijos.

„Aura“ dalyvavo daugelyje tarptautinių renginių, reprezentavo Lietuvos šiuolaikinį šokį 28 užsienio valstybėse (Australijoje, Didžiojoje Britanijoje, Graikijoje, Kanadoje, Prancūzijoje, Rusijoje, Suomijoje, Švedijoje, Vokietijoje ir kitose), pasirodė apie 16o festivalių scenose.

“Auros“ kūrybinė veikla įvertinta virš 50 miesto, šalies ir tarptautiniais apdovanojimais, taip pat sulaukė puikių atsiliepimų šalies ir užsienio spaudoje.
Daugiau apie mus, mūsų spektaklius ir artėjančius renginius -
informacija apie Kauno šokio teatras „Aura“
1733 €
Vid. atlyginimas bruto
(14% didesnis už LT vidurkį)
16
Darbuotojų skaičius