Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
CVB klientas

Laisvas grafikas. Pavežėjas - taksistas

Nuo 1000 €/mėn. Į rankas
Vilnius - Lino Blaževičiaus individuali veikla

Darbo pobūdis

Keleivių vežimas Toyota Prius automobiliu su dujų įranga Darbas pagal individualiosios veiklos pažymą nuomos pagrindu. Grafikas - laisvas. Per mėnesį į rankas, atskaičius išlaidas, išeina nuo 1000 eur ir daugiau. Priklausomai nuo įdėtų pastangų ir įgytų įgudžių, vidutiniškai per savaitę tektų išdirbti apie 40 - 60 val. Kokioj firmoj dirbt pavežėju ar taksi vairuotoju renkatės patys: Bolt, Uber, Etaksi, Taxi.net, Taxi.lt. Darbo tikrai netrūksta. Padedam paruošti visus reikiamus dokumentus.



Siūlome Jums konsultacijas, pagalbą darbe, automobilį nuosaviems tikslams taip pat. Automobilis bus visada tik su Jumis, todėl nereikės važiuoti į darbą: darbas jau lauks Jūsų prie laiptinės. Jokių pamainų, jokio darbo poroje, jokių viršininkų. Atsakingumas tik prieš save patį.


Reikalavimai:

Amžius nuo 25 m. Galimos išimtys, jei yra darbo patirtis.
Pirmenybė jau dirbusiems vairuotojais taksi arba pavežėjais.

Reikalavimai darbuotojui

2 metai vairavimo stažo.
100% savarankiškumas
100% atsakingumas
100% sąžiningumas
100% dėmesingumas kelyje
100% darbštumas
100% be žalingų įpročių
100% mokėjimas mandagiai bendrauti

Įmonė siūlo

Siūlome Jums nuo 1000 Eur pajamas, atskaičius mokesčius, priklausomai nuo įdėtų pastangų, orientacijos mieste, gebėjimo parinkti tinkamai maršrutus, darbo laiko paros metu bei darbštumo. Taip pat teikiame konsultacijas, pagalbą darbe, automobilį nuosaviems tikslams.

Atlyginimas

Nuo 1000 €/mėn. į rankas
CVB klientas

Lino Blaževičiaus individuali veikla

Individuali veikla.