Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „People Link“

Lazerių optikos technikas (-ė) (Pradėk karjerą)

1600-2500 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Skaičiuoti »
Į rankas per mėn.
Vilnius - UAB „People Link“

Pozicija:

Lazerių optikos techniko (-ės), pozicijoje Tu būsi atsakingas (-a) už smulkių optikos komponentų paruošimą, optinių mazgų surinkimą bei kokybės įvertinimą.

Tapk jungtimi tarp mokslo ir industrijos – prisijunk prie Light Conversion komandos!

Tikimės, kad Tu:

● Mėgsti atlikti kruopštumo reikalaujančias užduotis - studijų metu dirbai su mikrooskopu ar kita technika? Laisvalaikiu mėgsti siuvinėti, verti papuošalus, o gal dėlioti mozaikas? Tuomet šį pozicija kaip tik Tau!
● Domiesi įvairiomis technologijomis ir nori ne tik lavinti savo įgūdžius, bet ir įgyti naujų kompetencijų
● Turi arba šiuo metu sieki aukštojo/aukštesniojo išsilavinimo inžinerinių (fizika, šviesos technologija, mechanika, transporto inžinerija, aviacijos inžinerija, mechatronika ir robotika ir kt.) arba gamtos mokslų (biologija, gyvybės mokslai ir pan.) srityje

Daugiau apie darbą įmonėje galite pamatyti šiame video:

Light Conversion siūlo:

  • Darbą vienoje geriausių savo srities profesionalų komandoje (jei esi girdėjęs (-usi), kad Lietuva garsi lazerių srityje, neabejok – tai ir LIGHT CONVERSION indėlis)
  • Augimą ir tobulėjimą įmonės viduje – pozicijai skiriami išsamūs apmokymai
  • Dirbsi su aukštos pridėtinės vertės produktu, kuris pritaikomas medicinoje, mokslo laboratorijose ir automobilių pramonėje
  • Darbuotojams skiriami papildomi sveikatos draudimai (ambulatorinių paslaugų, investicinis gyvybės ir nelaimingų atsitikimų)
  • Galimybę darbą derinti su studijomis ir dirbti 0,75 arba 1 etatu
  • Atlyginimą 1600 – 2500 EUR (bruto) + priedai, priklausantys nuo asmeninių rezultatų

Atlyginimas

1600-2500 €/mėn. neatskaičius mokesčių
UAB „People Link“

UAB „People Link“

LIGHT CONVERSION yra viena iš penkių didžiausių pasaulio ultratrumpų impulsų lazerių gamintojų, ji – Lietuvos, kaip lazerių šalies, vardo pradininkė. Įmonės lazeriais ir jų sistemomis naudojasi pasauliniai mokslo centrai, 95-ios iš 100 geriausių pasaulio universitetų fizikos, chemijos ar biologijos laboratorijos, jie yra taikomi pramonėje medicininių sistemų precizinėms medžiagoms apdirbti, automobilių ar išmaniųjų telefonų pramonėje.
2019-2022 m. LIGHT CONVERSION nominuoti ,,Geidžiamiausias darbdavys" apdovanojimuose!

Jus taip pat gali sudominti: