Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS

Lazerių testuotojas (-a) (APMOKOME)

1600-2500 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Skaičiuoti »
Į rankas per mėn.
Vilnius - UAB „People Link“

KAIP ATRODO LAZERIŲ TESTUOTOJO (-OS) POZICIJA:

● Testuotojai yra paskutiniai žmonės, kurie dirba su lazeriu prieš jį atiduodant klientams, tad darbe svarbu užtikrinti surinkto lazerio kokybę. Prireikus lazerį minimaliai paremontuosite.
● Specialia matavimo įranga matuosite lazerio parametrus ir stabėsite jo stabilumą. Patiks tiems, kurie mėgsta daryti darbus eiliškumo tvarka, mėgsta dinamiką ir yra atidūs detalėms
● Šioje pozicijoje jūs vienu metu dirbsite su keliais skirtingais lazeriais, todėl prireiks atidumo susigaudant tarp skirtingų lazerių duomenų.
● Daugiau apie darbą įmonėje galite pamatyti šiame video:

TIKIMĖS, KAD JŪS:

● Jau turite arba šiuo metu siekiate aukštojo išsilavinimo inžinerinių (fizika, šviesos technologijos, elektronika, mechanika, transporto inžinerija, aviacijos inžinerija, mechatronika ir robotika ir kt.) arba gamtos mokslų (biologija, gyvybės mokslai, optometrija ir pan.) srityje.
● Domitės moderniomis technologijomis ir nuolat siekiate praplėsti akiratį.
● Esate atidus (-i) ir pastabus (-i) ir pro jūsų akis nepraslysta nė menkiausia detalė.
● Turite didelį norą lavinti savo įgūdžius ir įgyti naujų kompetencijų.

ĮMONĖ SIŪLO:

● Darbą vienoje geriausių savo srities profesionalų komandoje (jei esate girdėjęs (-usi), kad Lietuva garsi lazerių srityje, neabejokite – tai ir LIGHT CONVERSION indėlis)
● Galimybę tobulėti ir augti įmonės viduje – pozicijai skiriami išsamūs apmokymai
● Įvairias įmones šventes ir bendras veiklas komandose
● Įmonė rūpinasi darbuotojų sveikata, todėl kompanija turi net tris draudimus: papildomą sveikatos, investicinį gyvybės ir nelaimingų atsitikimų!
● Atlyginimą 1600 - 2500 EUR (bruto) + priedai, priklausantys nuo asmeninių rezultatų

Atlyginimas

1600-2500 €/mėn. neatskaičius mokesčių

UAB „People Link“

LIGHT CONVERSION yra viena iš penkių didžiausių pasaulio ultratrumpų impulsų lazerių gamintojų, ji – Lietuvos, kaip lazerių šalies, vardo pradininkė. Įmonės lazeriais ir jų sistemomis naudojasi pasauliniai mokslo centrai, 95-ios iš 100 geriausių pasaulio universitetų fizikos, chemijos ar biologijos laboratorijos, jie yra taikomi pramonėje medicininių sistemų precizinėms medžiagoms apdirbti, automobilių ir išmaniųjų telefonų pramonėje.
2019-2022 m. LIGHT CONVERSION nominuoti ,,Geidžiamiausias darbdavys" apdovanojimuose!
Žiūrėti visus šios įmonės skelbimus (63)

Jus taip pat gali sudominti: