Skelbimas neaktyvus
Į šį skelbimą CV siųsti nebegalite

Žuvies produktų kulinarijos cecho vyr. kulinaras

Darbo vieta

Darbo pobūdis

  • vadovavimas nedidelio kulinarijos cecho darbui;
  • gaminamos produkcijos aukštų kokybės standartų užtikrinimas;
  • dalyvavimas gamybos procese ir jo vykdymas;
  • naujų produktų kūrimas, jų savikainos skaičiavimas;
  • bendravimas su klientais degustacijų metu, siekiant išgirsti jų nuomonę apie gaminius.

Reikalavimai

  • Maisto technologo, pamainos meistro ar restorano gamybos vadovo darbo patirtis (3 metai);
  • Aukštasis/aukštesnysis išsilavinimas maisto pramonės srityje;
  • Kūrybiškumas, organizuotumas, atsakingumas;
  • Vadovavimo igūdžiai.

Mes jums siūlome

  • Darbą šiuolaikiškoje, bet ilgametes tradicijas puoselėjančioje įmonėje, kuri planuoja didelį gamybos apimčių augimą;
  • Galimybę įgyvenditi savo sumanymus modernizuojamoje gamyboje;
  • Patrauklų ir konkurencingą atlygį;
  • Profesinio tobulėjimo galimybes.

UAB "HR Management"

UAB "HR MANAGEMENT" - personalo valdymo kompanija, vykdanti darbuotojų atrankas, darbuotojų vertinimus.
Mūsų klientė UAB "Išlaužo žuvis"- tai inovatyvi, bet ilgametes tradicijas puoselėjanti įmonė, kuri užsiima žuvininkyste bei žuvies produktų gamyba bei prekyba. Žuvys čia auginamos natūraliai, o gaminant neužmirštami senieji receptai. Įmonė plečia gamybos apimtis, tad į savo komandą kviečia žuvies produktų kulinarijos cecho vyr. kulinarą.

Panašūs skelbimai: