Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS

UAB „MUZIKIJA“ siūlo darbą:

Šiuo metu įmonė neturi aktyvių skelbimų.

UAB „MUZIKIJA“

UAB „Muzikija“ – daugiau nei 30 metų veikianti įmonė, leidžianti knygas, muziką ir vykdanti privačių darželių „Strazdanėlės“ veiklą. Darželiuose taikoma autorinė „Strazdanėlių“ ankstyvojo ugdymo programa. Ugdymo procese pabrėžiamas kompleksinis aplinkos, kultūros, pasaulio ir savęs pažinimas. Tai augina intelektualią, kūrybingą ir savimi pasitikinčią asmenybę.

Muzika, keramika, dailė, teatrinės improvizacijos, tautosaka, sportas, užsienio kalba yra neatsiejama mokymosi dalis "Strazdanėlėse". Meniniai projektai teatruose, šeimų stovyklos, nuotaikingos šventės – viskas papildo ugdymo veiklas bei įtraukia kiekvieną „Strazdanėlių“ bendruomenės narį: pedagogus, meno edukatorius, vaikučius ir jų tėvelius.

Mūsų darželių veikla įkvėpta Reggio Emilia ugdymo filosofijos, kilusios iš Italijos Reggio Emilia miesto. Šios sistemos pradininkas psichologas ir pedagogas Loris Malaguzzi (1920 -1994). Reggio Emilia– novatoriškas ir įkvepiantis požiūris į vaikų ugdymą, pripažįstamas kaip vienas geriausių pasaulyje, kurį taikant vaikas vertinamas kaip stipri ir turtinga gebėjimais asmenybė.

Mūsų pedagogai yra aktyvūs, draugiški, kūrybingi, atviri ir girdintys vaiką, pastebintys ir fiksuojantys vaiko raidos procesą.

Kviečiame apie mus daugiau skaityti www.facebook.com/strazdaneles.lt.